Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW - Battle.net ? :S

153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 22:09

poz momci, izvinjavam se na drugoj temi danas, al me ovo ubija. znaci usao na acc, igrao malo, i nesto me dc.. ja ni pet ni sest odma udjem ponovo.. sve normala i to, i sad stojim u if sa dosadom, i dc me opet. pokusam da udjem i dobijem ovo aj sve, skontam ja sta treba, odem ja na battle.net, prijavim se i sve to, i sad krenem Merge Accounts, i pise mi da je moj acc vec merg-ovan... :S A ja znaci bas nista nisam uradio :S:S Znaci molim pomoc, ako moze da se to nekako vrati ili sta.. :(
Pa mergao si acc valjda, sad umjesto usera samo koristi mail na koji je acc.
DOLLAR je napisao/la:
Pa mergao si acc valjda, sad umjesto usera samo koristi mail na koji je acc.
znaci nisam ni pipnuo to, niti sam prilazio tome.. :S :S ovo mi se prvi put pojavljuje..
Yanni je napisao/la:
znaci nisam ni pipnuo to, niti sam prilazio tome.. :S :S ovo mi se prvi put pojavljuje..
moze biti da ti je neko mergo ko ti zna user i pw , nemoze samo^^

ma isti ti klinac, samo sto koristis mail umjestno user-a^.
hackan !
Vane je napisao/la:
hackan !
Ima li sanse da se vrati ? :|
Je***o brate, skamao te neko. Ako si real owner pošalji mail blizzardu sa cd-keyevima i IDScanom
ne plasi se ba ako si sve kako treba uradio ukucaj adressu e-mail na kojoj ti je battle net account i Password i trebalo bi radit imo sam isti problem usro se cekajuci cijeli dan :(

Edit: imo sam isto problem kako mi je battle.net account americki a ne evropski tako da kad im je maintenance tamo bio nisam mogo igrat ako ne pomaze ni jedno ni drugo kontaktiraj web support il ih nazovi telefonom.
trebao si davno mergat na battlenet svoj account basi radi ove situacije.
neko ti je hackovao acc i mergao tvoj acc na svoj email, i sad ga pusis....sanse da vratis acc su ti pravo male
armany je napisao/la:
trebao si davno mergat na battlenet svoj account basi radi ove situacije.
neko ti je hackovao acc i mergao tvoj acc na svoj email, i sad ga pusis....sanse da vratis acc su ti pravo male
Sve je tacno sem toga da ga ne mozes vratiti.

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=22342

Kontaktiraj ih i reci problem,mozda ce traziti da se slikas sa cd-key i omotom.

Reci svoj problem ovde na forumu ako bude jos nekih komplikacija,desava se svima:

www.wow-serbia.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.