Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Aion ...

191 pregled · 8 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 19:30

Znam da je cannabis vec postavio temu, ali nisam nasao dali ce i kad biti dostupno u BiH shopovima, jer je EU server vec u funkciji ... Pod shopovima mislim dali ce biti gamecard moguce kupiti ili iskljucivo sa CC. Ako neko zna bio bih mu zahvalan na informaciji ...
Pa mora doci.VIdi u nekim vecim i poznatijim cd shopovima i naruci ako nemaju
25tog izlazi i europi, ovo je sad headstart za preordere =)
mada vjerujem da ce biti na pijaci kod vjecne vatre (sirano) ali nece bit ispod 100 KM to je sigurno :)
Sollozzo je napisao/la:
25tog izlazi i europi, ovo je sad headstart za preordere =)
mada vjerujem da ce biti na pijaci kod vjecne vatre (sirano) ali nece bit ispod 100 KM to je sigurno :)
lol preorderovana igra kosta 30-35$ na netu, valjda nece ovi nasi idioti stavit duplo vecu cijenu
Pre order dobije scrollove i par itema koje moze koristiti na 10 20 i 30 lvl... Scrollovi su iskljucivo za expanje , iteme koje dobije mozes iskoristiti na bilo kojeg lika , znaci ne samo jednog da napravis , nego ako ih budes pravio 10 sa svih 10 dobijes te iteme. To je prednost svi igraca sto su uzeli preorder.
Poceli smo da igramo od nedelje , sto se tice kartica jos nisam siguran da ce biti kod nas da se uzme , mada sam i wow placao Visom tako da me i ne zanima nesto.Sve u svemu vec sam vidio likove koji su 29 lvl.Uglavnom igra je prejaka i nadam se da ce mo se skupiti svi zajedno na nekom serveru kasnije i da uzivamo. Toliko o tome :D
BloodSeeker je napisao/la:
Pre order dobije scrollove i par itema koje moze koristiti na 10 20 i 30 lvl... Scrollovi su iskljucivo za expanje , iteme koje dobije mozes iskoristiti na bilo kojeg lika , znaci ne samo jednog da napravis , nego ako ih budes pravio 10 sa svih 10 dobijes te iteme. To je prednost svi igraca sto su uzeli preorder.
Poceli smo da igramo od nedelje , sto se tice kartica jos nisam siguran da ce biti kod nas da se uzme , mada sam i wow placao Visom tako da me i ne zanima nesto.Sve u svemu vec sam vidio likove koji su 29 lvl.Uglavnom igra je prejaka i nadam se da ce mo se skupiti svi zajedno na nekom serveru kasnije i da uzivamo. Toliko o tome :D
Postoje li realmovi na eu serveru?
5 eu 4 njemacka 3 francuska ali vec su svi realmovi puni , i ne moze se napraviti lik uopste , tako da se moze ocekivati 25og jos dosta novih realmova.
Spreman sam prodat wow account i kupit aion xD ako nista copit starom pare :D
Najbolje VIsa/Mastercard i kupiti "digitalnu" verziju.
Zasto placati 15-20KM vise radi kutije i mozda jednog postera :P
http://www.dlgamer.eu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.