Znam da je cannabis vec postavio temu, ali nisam nasao dali ce i kad biti dostupno u BiH shopovima, jer je EU server vec u funkciji ... Pod shopovima mislim dali ce biti gamecard moguce kupiti ili iskljucivo sa CC. Ako neko zna bio bih mu zahvalan na informaciji ...
Diskusija
Aion ...
191 pregled · 8 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 19:30
Pa mora doci.VIdi u nekim vecim i poznatijim cd shopovima i naruci ako nemaju
25tog izlazi i europi, ovo je sad headstart za preordere =)
mada vjerujem da ce biti na pijaci kod vjecne vatre (sirano) ali nece bit ispod 100 KM to je sigurno
mada vjerujem da ce biti na pijaci kod vjecne vatre (sirano) ali nece bit ispod 100 KM to je sigurno
Sollozzo je napisao/la:
25tog izlazi i europi, ovo je sad headstart za preordere =)
Pre order dobije scrollove i par itema koje moze koristiti na 10 20 i 30 lvl... Scrollovi su iskljucivo za expanje , iteme koje dobije mozes iskoristiti na bilo kojeg lika , znaci ne samo jednog da napravis , nego ako ih budes pravio 10 sa svih 10 dobijes te iteme. To je prednost svi igraca sto su uzeli preorder.
Poceli smo da igramo od nedelje , sto se tice kartica jos nisam siguran da ce biti kod nas da se uzme , mada sam i wow placao Visom tako da me i ne zanima nesto.Sve u svemu vec sam vidio likove koji su 29 lvl.Uglavnom igra je prejaka i nadam se da ce mo se skupiti svi zajedno na nekom serveru kasnije i da uzivamo. Toliko o tome
Poceli smo da igramo od nedelje , sto se tice kartica jos nisam siguran da ce biti kod nas da se uzme , mada sam i wow placao Visom tako da me i ne zanima nesto.Sve u svemu vec sam vidio likove koji su 29 lvl.Uglavnom igra je prejaka i nadam se da ce mo se skupiti svi zajedno na nekom serveru kasnije i da uzivamo. Toliko o tome
BloodSeeker je napisao/la:
Pre order dobije scrollove i par itema koje moze koristiti na 10 20 i 30 lvl... Scrollovi su iskljucivo za expanje , iteme koje dobije mozes iskoristiti na bilo kojeg lika , znaci ne samo jednog da napravis , nego ako ih budes pravio 10 sa svih 10 dobijes te iteme. To je prednost svi igraca sto su uzeli preorder.
5 eu 4 njemacka 3 francuska ali vec su svi realmovi puni , i ne moze se napraviti lik uopste , tako da se moze ocekivati 25og jos dosta novih realmova.
Spreman sam prodat wow account i kupit aion xD ako nista copit starom pare
Najbolje VIsa/Mastercard i kupiti "digitalnu" verziju.
Zasto placati 15-20KM vise radi kutije i mozda jednog postera
http://www.dlgamer.eu
Zasto placati 15-20KM vise radi kutije i mozda jednog postera

http://www.dlgamer.eu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.