Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Farmville

196 pregleda · 11 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 16:06

Ovako samo da pitam kako da se "sprijateljim " sa komsijom i kako da saljem zivotinje i sl... molim objasnjenje
Da bi slao poklone moras biti sto veci lvl kad si novi lvl otkljucavas novi poklon...da bi slao prvo pokrenes farmville i gore ti pise freegifts play itd ... i kliknes na freegifts izaberes neki poklon i posaljes ga nekom tvom prijatelju xD A kako komsiju ili se sprijateljit kad ti se otvori farma i ida ono igras dole ti pise add neighbors kliknes tu i trazis prijatelja ili prijatelje mozes i vise i cekas dok te prihvate :) Sretno
vnd_ je napisao/la:
Da bi slao poklone moras biti sto veci lvl kad si novi lvl otkljucavas novi poklon...da bi slao prvo pokrenes farmville i gore ti pise freegifts play itd ... i kliknes na freegifts izaberes neki poklon i posaljes ga nekom tvom prijatelju xD A kako komsiju ili se sprijateljit kad ti se otvori farma i ida ono igras dole ti pise add neighbors kliknes tu i trazis prijatelja ili prijatelje mozes i vise i cekas dok te prihvate Sretno
a kako da on prihvati taj poklon ?
To na pocetnoj strani Facebook-a "Zahtjevi" pise farmville zahtjevi :D i onda prihvatis ili ignorises;)
Pa kada hoćes da mu šalješ poklon imaš na početku kada ulaziš u igru pokloni i ti izabereš kako idu leveli tako otključavaš nove poklone,a na dan možeš samo jedan poklon poslati. A primaš ih gdje su ti zahtjevi Farmville gift request i ti accept i primljen poklon.
babukica je napisao/la:
kravu :$
Daj nesta drugo imam 2 krave xD
ja ti imam skoro sve poklone ako oces da te add na fb reci msn pa cemo razmjenit poklone ;)
Auuu ja prestao igrati pa poceo ponovo xD

trenutno 31lvl na farmi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.