Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 20 bodova

9500GT !?

131 pregled · 10 odgovora · otvorena 21.09.2009. u 22:21

Hocu da kupim graficku , a u ponudi u Uni Expertu je ova nVidia 9500GT za oko 120 KM , dali da je uzmem ? jeli ko imao iskustva sa njom ? kakve je i to ?
ko mi najbolje odgovori dobija bobe jer nezelim da je kupim a nebudem zadovoljan :)
Hvala unaprijed i evo ukratko moja trenutna konfiguracija :
Procesor : Intel Pentium 4 3.06 GHz
RAM : Kingston 2 GB RAM
Maticna : ASUS P5VDC-X
Imam 9400GT. Prejaka grafa znaci GRMI, ta 9500 je 100% bolja od ove, meni PES2010 na HIGH detalje bez problema
Imam jarana sa tom grafickom . Znaci po njegovoj prici , graficka je odlicna . Malo citaj po forumima i vidjet ces utiske ostalih . Svaka igra ce ti moci na high detaljima 100% !
Neces se pokajati ako uzmes .
slusaj
moj savjet je da je ne kupujes
ako malo ustedis mozes kupit puno bolju grafu
sad ja stvarno nezz koliko ti mozes potrosit, ali mogu ti savjetovat nesta kad mi kazes.
Ako je nadjes za AGP slot, slobodno je kupi.Neces se pokajati
Rješenje
Ja koristim - nVidia EN9500GT 512MB DDR2.

Znaci graficka prejaka, crysis stavim na mid detalja preedobro, nisam probao high , nit namjeravam jer mi je i onako jako.

NFS Undercover na HIGH detalje, ni trunke da zastopa igra il' tako nesto.

Fps na kanteru bude 100, samo off vsync i to je to.Dosad mi nikad ni'e pao odkad imam tu graficku.

Nikakvih kvarova nisam imao, nikakvih belaja i tih zezancija ^..^

Sve igram igre na mid, high detaljima, GTA IV isto na Mid detaljima prejako drug.

Ja ti kazeem neces se pokajat' sad je na tebi da odaberesh.

' Ja sam veoma zadovoljan sa svojom grafickom, ako uzmes nadam se da ces i ti bit' zadovoljan

Malo pogledaj po netu jos o toj grafickoj, kakva je ona i svasta o njoj.

Posto je bolje provjerit vishe puta, ipak kupujesh jednom graficku, ako si Trump kupices vise puta ^..^, sve je na tebi.

Ako imas para uzmes i jacu, posto je sad fino Bajram bio pa se nakupilo para od familije 100 %.

Ja nista ne zaradih, nigdje nisam otisao , al' bice para aBd.

Toliko od mene , miire
kod mene je nvidia 9500GT ddr3 sve novije igre pokrece na high grafici bez problema, ..:P
Los_Sarajevo je napisao/la:
hvala miire , razrjesio si mi dileme :)
aBd uzimam , hvala i ostalima
buraz
ovo ti je vistina ocjena za moju
(klikni na sliku da je uvecas)
170,00KM www.plus.ba
za vistu je 5.9 max ocjena
Procosor ti je les, tako da ce ti bit "usko grlo" Graficka nije losa, neces se pretjerano puno naigrati na njoj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.