Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

roccat gui

108 pregleda · 2 odgovora · otvorena 21.09.2009. u 14:28

vidio sam onu temu o rocat guiu i svidio mi se pravo al ga nisam htio download jer je bolje da ga skinem sigurnijeg sa oficijalne stranice ! i to sam uradio http://www.roccat.org/ROCCAT-SCENE/ROCCAT-Stuff/ROCCAT-GUI/
i skinuo sam to extract i pokrenuo instalacija kao kod programa i nekih igrica ima ono next next....gdje cesh da instaliras ..itd ugl ja udjem u steam pokrenem CS i nista ostao mi stari gui pa me sad strah da nije i ovaaj gui sa keyloggerom
Nije nema ovo virusa .Moras pri instalaciji nastimati da ti extraktuje u steam kao kad c/p radis jer ce instalacija otici u npr. folder valve a ne gdje treba .

Edit : Kada krenes instalirati gui ides ono tamo Okay , I god it , next i onda ti bira gdje ce instalirati ...C:\Program Files\Steam\SteamApps\YourAccount\counter-strike[B] ti trebas prebacit sam da ti instalira tamo gdje je steam u counter -strike folder npr. kod mene [B]D:\steam\steamapps\gamer1337_\counter-strike\

Da kazem da uz ovaj gui dobijate registry : 32bit,za sve tri rezolucije igrice , direct3d , open gl ,steamratefix,xpmausfix0,xpmausfix1!
mirofa je napisao/la:
Nije nema ovo virusa .Moras pri instalaciji nastimati da ti extraktuje u steam kao kad c/p radis jer ce instalacija otici u npr. folder valve a ne gdje treba .

Edit : Kada krenes instalirati gui ides ono tamo Okay , I god it , next i onda ti bira gdje ce instalirati ...C:\Program Files\Steam\SteamApps\YourAccount\counter-strike[B] ti trebas prebacit sam da ti instalira tamo gdje je steam u counter -strike folder npr. kod mene [B]D:\steam\steamapps\gamer1337_\counter-strike\

Da kazem da uz ovaj gui dobijate registry : 32bit,za sve tri rezolucije igrice , direct3d , open gl ,steamratefix,xpmausfix0,xpmausfix1!
Hvala qme

Gui je strasan predorban nemozes opisat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.