Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zanima me vase misljenje .

180 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.09.2009. u 20:47

ehh ovako , kontam kupit ovo sljedece , pa bih vas pitao za misljenje , pashe li il sta ja znam vech :)

SteelSeries - Siberia Neckband
Razer - Lycosa Gaming Keyboard
Razer - Lachesis Blue, Gaming Mouse

i josh bih vas pitao koju podlogu da uzmem :)

Hvala
~ Slusalice odlicne
~ Tastatura takodjer
~ E sad mis , to sam moras vidjet kako ti odgovara , a inace mis je dosta kvalitetan ... ( preporucujem MX518 ili intelli 3.0 )

~ Podloga , ako ces razerove qpi goliathus control , ipak preporucujem SteelSeries qck heavy ili qck +

TY..

~ Al po meni najjaca kombinacija :

1. SteelSeries qck+
2. MX518
3. SteelSeries siberia sound 7.1 RED , WHITE edition's ...
4. Logitech G15 v1 v2
Steelseries qck + .

Najbolje ti je naci od frenda nekakvu podlogu i probati u vecini slucajeva par podloga da ne kupis a da ti onda nevalja dzabe ja tebi govorio ova je dobra svako ce ti reci koja je njemu dobra , probaj razlicite pa vidi koja ti najbolje odgovara
moje mišljenje:

ss 5H
logitech g15
mis intelli 3.0
podloga qck heavy
E ovako nuty

Slusalice imam siberke steelseries Pink = znači prejake su sve od stellseriesa..

Tastaturu također tu imam, i ona je prejaka :$ pogotovo navećer

~ Taj miš neam, mx ftw
deadlycha je napisao/la:
E ovako nuty :D

Slusalice imam siberke steelseries Pink = znači prejake su sve od stellseriesa..

Tastaturu također tu imam, i ona je prejaka :$ pogotovo navećer :D

~ Taj miš neam, mx ftw :D
ma imam ja i g5 blue edition , i mx518 cak 10 komada , al ocu nesto novo da isprobam :D
NuteLLa je napisao/la:
ma imam ja i g5 blue edition , i mx518 cak 10 komada , al ocu nesto novo da isprobam
~ Onda qpi razer mambu :d
NuteLLa je napisao/la:
ma imam ja i g5 blue edition , i mx518 cak 10 komada , al ocu nesto novo da isprobam
aham.., vidim da si dobar sa kešom, i isplati se probati
deadlycha je napisao/la:
aham.., vidim da si dobar sa kešom, i isplati se probati :D
ma jok ba :) nego samo imam net club :D radi tog imam 10 mx518 :D
NuteLLa iskreno neznam zašto si mi ukro sluše

1. slushe prejake !!!
2. po mom mišljenju, da sam ja kupovao dodao bih malo više para i kupio Razer Tarantula.
3. taj Razer mis se nije bas pokazao kao najbolji za gamere, ja koristim steelseries ikari ironlady box PINK i mogu ti reći da je to najbolji miš na kojem sam do sad igrao, a vjeruj igrao sam na mnogim

~ btw što se podloge tice igrao sa na Razer Mantic Control/Speed, Razer Goliathus Control/Speed, Razer eXactMat, SteelSeriesqck+ fnatic limited edition na kojoj trenutno igram, ali vjeruj najjača podloga ikad SteelSeres QCK Heavy Gaming Mat
NuteLLa je napisao/la:
ma jok ba nego samo imam net club radi tog imam 10 mx518
Aham, kad ću doći malo :$ <3
e ja mislim da ovo nije lose
SteelSeries qck+
MX518
razer lycosa
i goliathus speed podloga

ali ipak za podlogu provjeri kako ti odgovara.:D
blue_string je napisao/la:
e ja mislim da ovo nije lose
SteelSeries qck+
MX518
razer lycosa
i goliathus speed podloga

ali ipak za podlogu provjeri kako ti odgovara.:D
vec igram na mx518 , steelseries qck onaj fazon mYm :D al kao sto rekoh hocu nesto novo xD
NuteLLa je napisao/la:
vec igram na mx518 , steelseries qck onaj fazon mYm :D al kao sto rekoh hocu nesto novo xD
pa onda razer mamba :D
neznam sto mjenjas miseve ako si se navikao na g5 , cisto sranje isto ces pucati i sa g5 i sa deadthaderom , ako tako mislis uzmi roccat kone , mis je prejak ako imas veliku ruku. Vidim da si starija osoba drzis net klub i logicno je da ces imati vecu ruku . Eh sada za slushe , steelseries 5hv2. Slusalice su stvarno prejake , siberie im nisu ravne . Preporucio bih ti razer lycosu , jer stvarno tastatura je prejaka , imam je nemam nikakvih zamjerki na nju . A za podlogu , probaj 2 -3 ( ako imas nekog da ima ove podloge ) koje cu ti napisati pa vidi sta ti odgovara od ovoga :
1. razer goliathus speed edition
2. steelseries qck +
3. roccat taito
cjNor je napisao/la:
neznam sto mjenjas miseve ako si se navikao na g5 , cisto sranje isto ces pucati i sa g5 i sa deadthaderom , ako tako mislis uzmi roccat kone , mis je prejak ako imas veliku ruku. Vidim da si starija osoba drzis net klub i logicno je da ces imati vecu ruku . Eh sada za slushe , steelseries 5hv2. Slusalice su stvarno prejake , siberie im nisu ravne . Preporucio bih ti razer lycosu , jer stvarno tastatura je prejaka , imam je nemam nikakvih zamjerki na nju . A za podlogu , probaj 2 -3 ( ako imas nekog da ima ove podloge ) koje cu ti napisati pa vidi sta ti odgovara od ovoga :
1. razer goliathus speed edition
2. steelseries qck +
3. roccat taito
ovo cjenim , svaka cast :) a da sam starija osoba pa i nisam bash , imam 22 godine , a ruka mi nije toliko ni velika :) sto se tice podloga , igrao sam na razer manits speed, a trenutno igram na steelseries qck+ jaka je podloga ,
stvar u tome sto mjenjam opremu je cisto sto hocu da probam nesto novije i kvalitetnije :)
NuteLLa je napisao/la:
ovo cjenim , svaka cast :) a da sam starija osoba pa i nisam bash , imam 22 godine , a ruka mi nije toliko ni velika :) sto se tice podloga , igrao sam na razer manits speed, a trenutno igram na steelseries qck+ jaka je podloga ,
stvar u tome sto mjenjam opremu je cisto sto hocu da probam nesto novije i kvalitetnije :)
Brate , neces pozaliti za roccat kone jer stvarno mis je vrhunac , pitaj koga hoces svi ce ti reci da je predobar mis , jedan primjer (Philosopher) on je na jednoj temi napisao o tom misu , podlogu ostavi jer je predobra . A slusalice kao sto sam naveo 5hv2 , mozes ih rastaviti sve. Bukvalno ga cujes kad krene iz baze ako ti je za csa .
~mis steelseries ikari optical ili laser koji oces
~podloga steelseries qck+ mYm
~slusalice siberie white
~tastatura logitech G11
harre je napisao/la:
~mis steelseries ikari optical ili laser koji oces
~podloga steelseries qck+ mYm
~slusalice siberie white
~tastatura logitech G11;)
zaboravih reci , g11 vec imam , al nesto je u kvaru , ne rade par dugmica :) a za ikari vec mi je moj dyemoo rekao da uzmem bash taj mish :)
NuteLLa je napisao/la:
zaboravih reci , g11 vec imam , al nesto je u kvaru , ne rade par dugmica a za ikari vec mi je moj dyemoo rekao da uzmem bash taj mish
~onda uzmi lycosa razer imam je ja prejaka je tastatura
cjNor je napisao/la:
Brate , neces pozaliti za roccat kone jer stvarno mis je vrhunac , pitaj koga hoces svi ce ti reci da je predobar mis , jedan primjer (Philosopher) on je na jednoj temi napisao o tom misu , podlogu ostavi jer je predobra . A slusalice kao sto sam naveo 5hv2 , mozes ih rastaviti sve. Bukvalno ga cujes kad krene iz baze ako ti je za csa .
ok brate , razmislit cu ... svakako hvala na savjetu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.