Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

.iso???

176 pregleda · 13 odgovora · otvorena 17.09.2009. u 21:13

dragi gameri??? imam mali problem...evo skidam sa torrenta need for speed hot pursuit 2 613 mb ali u .iso fileu...

ehh sada zanima mee, jeli to neki problem,,,kako ga instalirati pokrenuti itd...

hvallaa...
to je Image fajl koji mountujesh preko deamon toolsa ili alcohola

kucaj na google: how to use deamon tools
Otvori ga sa "WINRAR"-om extractuj na desktop i pokreni SETUP.exe Tako ja radim i meni radi !
iso file mountas preko daemon toolsa ili alcohola,uopste nije tesko :)

Pojavi ti se kao virtual dics kad instaliras daemon tools ili alcohol i samo ga pokrenes preko toga i to je to :)

EDIT:dok sam pisao ovaj post momci iznad mene napisali prije :)

http://www.daemon-tools.cc/eng/home
http://www.free-downloads.net/downloads/Alcohol_120_/
Skines MagicISO ili PowerISO i otvoris iso file ili winrar kod mene i on otvara iso image i onda samo setup pokrenes ili sprzis na CD
Skines program Magic ISO ( ili neki drugi program koji ima istu namjenu) i otvoris skinuti file pomocu tog programa i onda ces imati instalacione file-ove...
ok hvala vam...za 1.5 sata ce biti gotovo pa cu javiti ako bude neki problemaa...hvallaa vam punoo.. :):)
Sprzi preko Img Burn
Imgburn.com

Jednostavno i brzo
iso. fajlovi su arhivni fajlovi nekog optičkog diska, i u suštini lahko ih možeš mountovati, osim ako na sebi nemaju neku omraženu zaštitu, možeš ih extractovati kao Torq7u na desktop i onda pokrenuti setup, ali meni se dešavalo da mi da opcija ne radi, tj. da de fajl nem're ekstraktovat
Zato imaš još dvije opcije :)
1) Prebaci fajl na CD/DVD sa Nerom i odatle pokreni (ideš ono burn image to disc)
2) Mountuj sa Daemonom, desni klik na Daemon Tools na taskbaru --> Mount Image --> Izabereš iso fajl, ideš u My Computer i primjetiti ćeš dodatni optički drajvi (virtualni)...
GL ;)
ISO Buster, konvertujes ga u .rar

Post dobio aplauz od bak1r

najjednostavniji program = MagicIso

/kanta.

Post dobio aplauz od bak1r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.