Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Heroes of Newerth

91 pregled · 8 odgovora · otvorena 17.09.2009. u 10:03

Ako do sada niste culi za ovu igricu, zeznuli ste se i to debelo. Posto je prestao "giveaway" event za davanje keyeva igrice, sada je tesko naci isti, osim ukoliko ne dobijete invite od vec registrovanog korisnika. Vise o igrici mozete saznati na: www.heroesofnewerth.com

Znaci igrica je u principu DOTA samo sto je skroz druga igrica, nema veze sa warcraft-om. Kompanija koja je napravila HoN kupila je samo licencu od DOTA-e za pravljenje. Tako da neverujem da ce biti novih verzija DOTA-e na netu. Eto toliko od mene :)
Kako je prejako. Nisam skontao, kako da igram? :/
Igro sam , iskreno nesvidja mi se..
grafika je imbasticna . al mi se igra ko igra nesvidja..

beta keys (1 sam ja iskoristio,neznam koji , ostali rade ) :

fvi09i3mq8lyj9t
3ercjyvboquqgy7
be2ua9ztgsiv8qa
5lhyg9fw3nhhlmi
HoN se nemoze poredit sa dotA-om ...

DotA mape i dalje izlaze koliko ja znam i nastavit ce izlazit , nije Ice Frog jedini koji zna raditi na njima... :S
Ne vjerujes da ce izlaziti nove verzije dote?
A sto je jutros izasla jedna?

btw. Moze li mi neko reci gdje da skinem igru.
Na sajtu nema nigdje, a nasao sam key koji radi i registrovo sam se.

EDIT:
Nasao.
Samo sto sam pogresno ukucao nick pri registraciji.
Philsopher
Kako ce kupiti licenzu od DotA-e, kad Dota nije firma, nije covjek, vec mapa koju jedna osoba odrzava i pravi, i koji nema ni marke na tome.

Uglavnom DotA ce 100% i dalje izlazit, a za hon neznam sta da ti kazem. Malo je jos igraca, da bude sta ozbiljnije. Mozda za pola godine-godinu.
Ovo je ista glupost ko sa cs-om izasao je bio cs source pa se opet igra vise stari cs i uvjek ce tako bit
Maloprije sam odigrao dvije partije ove igre.
Irga je toliko glupa da me srce zaboli kada vidim poredjenje sa dotom.
Sistem kupovine itema je toliko sjeban i zakomplikovan da nema sanse da se ovako nesto igra brzo kao dota.
Toliko su ove glpe efekte ubacili sve to da na kraju ne vidis sopstvenog heroja vec moras napamet gadjati i ciljati kuda ides.

Sve u svemu, igra je tesko sranje. Nebi je igrao da je beplatna, a kamoli da platim 30$ za nju kada zavrse sa betom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.