Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 200 bodova

Cs 1.6 Steam

315 pregleda · 2 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 19:10

E ovako treba mi steam account na kojem ima cs 1.6 u zamjenu za bodove ! Ako ima neko za razmijenu nek se javi . :)
Samo da ti kazem nemoj nasjesti na fore ovih debila sa g.ba da ih sad ne citiram!
I ja sam isto tako sjeo na foru jedan otisao na warez site i bas bila tema postavljena o besplatno acc neko davao,i lik mi dadne pass i to bio cs,l4d,css,call of duty 2 i jos neka i nije proslo ni 5 minuta acc vise nema!

Dao sam mu 10km za uzvrat i lik nestao poput prasine.....:|

edit:
sry na postu posto nemam steam samo te upozoravam da nebudes kao i ja isfuran...;)
Rexon je napisao/la:
Samo da ti kazem nemoj nasjesti na fore ovih debila sa g.ba da ih sad ne citiram!
I ja sam isto tako sjeo na foru jedan otisao na warez site i bas bila tema postavljena o besplatno acc neko davao,i lik mi dadne pass i to bio cs,l4d,css,call of duty 2 i jos neka i nije proslo ni 5 minuta acc vise nema!

Dao sam mu 10km za uzvrat i lik nestao poput prasine.....:|

edit:
sry na postu posto nemam steam samo te upozoravam da nebudes kao i ja isfuran...;)
drago mi je sto si ga upozorio, al nije tako swe crno kako ti mislish, owdje na portalu postoje momci koji nisi kao ti sto su tebe sjebali...
Ja kad sam prodawao steam momak mi je poslao kredit onako "na corawo" , e tek sam mu ja kasnije dao ostale podatke...
zato kazem, jest rizicno, al josh uwijek ima dobrih ljudi, kojima nije stalo do pisanih 10 ili 15 km...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.