Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

IF Prijava

568 pregleda · 2 odgovora · otvorena 15.09.2009. u 21:55

Pozdrav,

Interesuje me da li ima mjesta u IF... Želio bih postati čLAN istog radi toga što mislim da sam dovoljno odrastao i da imam znanje i ozbiljnost da budem član IF-a. Pišem dosta kvalitetne postove iako naleti neki SPAM za kojim naravno svi imamo potrebu pa čak i naši admini čije ime nebi nabrajao...

Dosta sam dobar u Developmentu u Visual Basicu i C# te u obadva jezika jako dobro poznajem WPF kreiranje aplikacija sa posebno dizajniram GUI-om.

Da odma nisam neki gamer, ne zato što ne volim igre nego zato što nemam vremena za to ali naravno nađe se vremena za koji CW sa prijateljima u Gaming Clubu. Igram uglavnom COD2 I CS 1.6.

Trudim se da ne kršim pravila i imam pravilnik u Bookmarku i sejvanog u txt formatu negdje na desktopu...

Često razmišljam o G.ba kad sam sa drugovima pa čak i kad sam sa curom kad ona razveze neku priču ja se isključim i razmišljam imam li kakav PM ili GB koji je možda presudan ili nešto drugo ;)

Trudim se pomoći svakom ko treba pomoć na što više načina, ako neznam ili nije mi se to desilo ne pišem ništa na temu jer znam da će neko reći da je to mutavo što sam napisao iako je bilo slučajeva u kojim sam napisao svoje riješenje za problem a nego ga pregazio i tvrdio svoje koje još uvjek cijenim jer se sjećam časova demokratije u osnovnoj i gimnaziji xD (bar ono dok sam slušao)

Nadam se da se niste satrali čitajući ovo, stvarno mi je stalo do ovog portala od onog dana kad sam skužio kako se neko citira i otvara nova tema...

HVALA

IGMIT
je napisao/la:
TI da dadnes 1000000 km nemozes u IF.
Prvo nepostujes ni pravilo da se ne pise velikim slovima :S.

Psujes , lazes ..smjesno !

Batice air max razumes <3 !

Bude online jos koju godinu pa mozda i naucis nesto !

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Neznam ko je ovaj lik niti me zanima samo cu rec jednu stvar. Neki dan je Philosopher postavio temu u vezi one igra ninjas. taman sam pogledao par klipova na jutubu i da malo prokometiram igricu koja je super kad vidim IF nemogu pisati. Sad neznam kakve pogodnosti imaju clanovi IF-a ali sam vidio takvih debila koji imaju tu titulu da je to strasno. Cak mislim da i onaj razarac ima clanstvo u tom izabranom forumu..

Ali eto kad tako mora bit cemu se bunit

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.