Zna li iko dobre programe za photoshop ja imam aadobe ali stalno neki error izbacuje zato treba mi neki novi photoshop ako vam nije tesko link da mi date ili torrent link hvala unaprijed
Diskusija
U kanti
Photoshop
124 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.09.2009. u 22:28
Jel to provaljuješ ?
Adobe je FIRMA [KOMPANIJA] koja je proizvela photoshop - program za uređivanje slika.
Postoji takođe i CorelDraw [ Poznatiji kao KOREL]i on služi za uređivanje slika ali je više okrenut kao proektovanju ali se može koristiti za iste svrhe kao i photoshop.
PaintNET je neka treća i najlošija solucija po meni
Adobe je FIRMA [KOMPANIJA] koja je proizvela photoshop - program za uređivanje slika.
Postoji takođe i CorelDraw [ Poznatiji kao KOREL]i on služi za uređivanje slika ali je više okrenut kao proektovanju ali se može koristiti za iste svrhe kao i photoshop.
PaintNET je neka treća i najlošija solucija po meni
Google 
http://www.gamers.ba/forum/27/53493/-faq-photoshop !
Znas da ces mozda ban dobiti jer postavljas teme koje su bile 1000 puta ili neka pitanja koje zna i djete iz prvog osnovne ! Plus sto imas vise postavljenih tema nego napisanih.
Ohladi malo sa temama. Nije ti ovo chat !

http://www.gamers.ba/forum/27/53493/-faq-photoshop !
Znas da ces mozda ban dobiti jer postavljas teme koje su bile 1000 puta ili neka pitanja koje zna i djete iz prvog osnovne ! Plus sto imas vise postavljenih tema nego napisanih.
Ohladi malo sa temama. Nije ti ovo chat !
Adobe Photoshop CS4 Portable
Dl link : PM
HF
Dl link : PM
HF
Bela nije ti ovo warez posalji mu link na PM
UZI je napisao/la:
Bela nije ti ovo warez posalji mu link na PM
Et izvršen edit na prethodni post,link poslan na pm (A)
dobre programe za photoshop ?
strasno :/.
sve potrebno ces nac na guglu, ovo nije gugl -.-''
strasno :/.
sve potrebno ces nac na guglu, ovo nije gugl -.-''
_bela_ je napisao/la:
sry :/
Admini
temu Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.