Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Volan i igrica ?

175 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.09.2009. u 16:36

Pozdrav
Naime hocu da kupim ovaj volan
http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=979
.Imal iko iskustva sa volanima za PC .Kakav je osjecaj i isplatil se .I zanima me koja je igrica najbolja za ovaj hardwer .
Hvala
imo sam ja takav volan..
iskreno prejak

fino lezi u rukama odnosno dobar osjecaj kad si za volanom najbolje bi ti bilo da taj uzmes!! i siplati ti se

najbolje igre su ti NFS svaki (ugl.svaka dobra igrica)

bgm jak
farell je napisao/la:
imo sam ja takav volan..
iskreno prejak :)

fino lezi u rukama odnosno dobar osjecaj kad si za volanom ;) najbolje bi ti bilo da taj uzmes!! i siplati ti se ;)

najbolje igre su ti NFS svaki (ugl.svaka dobra igrica)

bgm jak ;)
Sta si igrao s njim .
igro sam nfs 2 , nfs mostvanted itd. da ne nabrajam...

samo ti je relly malo teze igrati sa volanom
Koliko para toliko i muzike.

Ovi jeftiniji volani nemaju 'osjećaja' koliko imaju ovi skuplji tj. kvalitetniji. Igrao sam kod jarana na volanu san andreas i most wanted, kod njega je bio neki od 100 KM, al' uzeo ga prije godinu dana. I volan skrece samo kad dodje do određenog ugla, moraš skroz okrenut da skrene malo i nezgodno je igrati. Skoro isto da igraš na tastaturu a ne na volan. Zato bolje kupit kakav kvalitetniji volan i uživat u vožnji. :'D

Ali i na ovom jeftinom super je osjecaj držati volan i vozikat se po gradu.
Moja preporuka ti je da uzmes Predatov volan,jer u biti ima pravilan ugao za skretanje,kvalitet i izgled je pravo fin.Imam jos jedan slican ovom i nisam sa njim toliko zadovoljan jer polomis ruke okrecuci da skrenes,vozis mercedes imas osjecaj da vozis kamion...
Igrao najvise s njim NFS *bilo koji i V8 C.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.