Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook upozorenje!

51 pregled · 8 odgovora · otvorena 13.09.2009. u 20:16

Mole se svi korisnici "Facebooka" da u roku od 24 sata promene svoje sifre,jer je nepoznati haker probio sistem facebooka,i sada drzi u saci sve podatke svih korisnika. Jos uvek nisu uspeli da mu udju u trag,ali kompeltno rukovodstvo facebook-a radi na tome. Saljite ovo svim vasim prijateljima,kako bi uspeli da zastitimo sve privatne stvari na facebooku da ne padnu u pogresne ruke!!!
ma brate neam nista vrijedno na fb ciipove sam zjanio
tako da ovo mene nezanima
znao sam da ce netko postaviti ovu temu sad meni salju preko fb ovaj rexon salje :D konto sam da ce on napisati
Hvala ! No male su šanse da baš tebe neko uhvati i promjeni pass jer je preko miliun korisnika fejsa xD
Odakle ti ovo? Ne vjerujem da se ovo desilo, ovo je lažnjak. Uostalom, nek mi provali u profil, nemam milione na njemu
Fake !

Dokle sa tim , facebook će usporiti ak one šalješ ove poruke i to sa tim passwordima :S Idiotizam :S
Odakle ti ovo? Ne vjerujem da se ovo desilo, ovo je lažnjak. Uostalom, nek mi provali u profil, nemam milione na njemu

Edit: Sorry na 2 posta, jer sam slucajno refreshovao stranicu...
Nemam sta mijenjat.

Nemam nista vrijedno na njemu ozbiljno, al' razmisli malo ima ihihi ljudi na facebook - u i da bas mene potrefi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.