Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

hebeni forum

21 pregled · 2 odgovora · otvorena 13.09.2009. u 19:49

e raja,ponovo ja za forum,sad sam namjestao neke ikone podforuma i forruma i tako to na svom forumu i kad sam amjestio stil i ikone tih tema i toga,nestanu mi neke opcije kao npr.EDIT,DELETE POST i tako to,u cemu je problem???
kako da vratim ikone na staro,odnsno da opet mogu koristit te komande,admin sam na forumu tom,ono napravio sam ja bas ttaj forum tako da nije moguce da mi je neko ukinuo odredjene opcije...
BOOOOOOOOOOOOOOOM!

Bolan jadan ne bio. Kontaš da koristiš tamo neke lijeve ku**e forumer.com , stvari koje ne plaćaš. Da imaš full controlu nad forumom ne bi bio besplatan. Kontaš?

I jarane niko sa Gamersa ne proučava te maloumne sajtove da ti daje odgovore na takva pitanja.

Imaš njihov support forum. Bujrum žali se.

/nigga lock
Enes je napisao/la:
BOOOOOOOOOOOOOOOM!

Bolan jadan ne bio. Kontaš da koristiš tamo neke lijeve ku**e forumer.com , stvari koje ne plaćaš. Da imaš full controlu nad forumom ne bi bio besplatan. Kontaš?

I jarane niko sa Gamersa ne proučava te maloumne sajtove da ti daje odgovore na takva pitanja.

Imaš njihov support forum. Bujrum žali se.

/nigga lock
oj hvala ti na obavijesti velikoj,nisam znao da ne placam forum,joj koji ti je ziro_racun da ti 50 km uplatim za takav odgovor,genije si,pa jbt ko da ja ne znam da ne placam to,ko da ja ne znam da ne mogu bas sve na tom forumu,sve ja to znam al pitam s obzirom da trenutno imam taj forum preko tog ku**a kako kazes....
imal ko da pametno odgovori???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.