Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PROBLEM] Street Fighter IV

165 pregleda · 11 odgovora · otvorena 13.09.2009. u 17:00

Dobar dan gameri.

Eh' danas sam download sa ovog linka Street Fighter IV.

Ima 23 - partova , negdje oko 4,5 gigabayta ukupno.

~ kad sam download igru , svaki sam part download , fino ekstrack u jedan folder i ima BRUKU onih fileova al' nema nigdje za install ili exe da odmah igru pokrenem.

Ima samo nakav RELOADED i ostalo sve ove ikone

~ Kontao nes da treba sa daemon toolsom, nece ni to :/ Naravno igrica je kompjuter.

Ak' neko moze da mi kaze kako da ovu igru pokrenem bio bih mu zahvalan.

[ SPAMERI TEMU ZAOBIDITE , ako moze aplauz ko pomogne. ]

Unaprijed se zahvaljujem.
dali si probao obrisati to iskljuciti antivirus pa onda extract :)

bice edit naso sam kako sta :)

We will be testing this procedure/trick on one of my uploads(with corrupt files),

Note: This works only if all your file sizes are as they are supposed to be. This wont work if you have the incomplete file.

Here's a Guide to Extract Corrupt Rar Files Having CRC Errors:
Step 1: Make sure all the required RAR files are in the same directory/folder.
Step 2: Right Click the first Rar File(x.part1.rar or x.r00 or x.r01) and select Extract Files. Refer to Screenshot.

Step 3: In the "Extraction Path and Options" Dialog Box, check/tick/select "Keep Broken Files" Option. Refer to Screenshot.

Step 4: Select OK and Let The Files Extract.

I have tested this on RAR files containing movies, music and RAR archives and it works for all kinda contents.
Ako ti je takav sad folder, opet extract samo jedan, ostali ce sami
Taj RELOAD fajl ti je readme. Na desktopu napravi obicni txt fajl, otvori ga, taj RELOAD fajl prebaci drag&drop na otvoreni txt fajl i vidjeces readme i uputstvo kako sta sa tim fajlovima.
codex je napisao/la:
Taj RELOAD fajl ti je readme. Na desktopu napravi obicni txt fajl, otvori ga, taj RELOAD fajl prebaci drag&drop na otvoreni txt fajl i vidjeces readme i uputstvo kako sta sa tim fajlovima.
Ma nakih 1337 upitnika al' uspio sam naci nekog teksta

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy the crack from the included Crack folder to the installation dir
5. Play the game.

Ovaj pod rednim brojem 2 malo me zeza , ne kontam, mount the image, to treba u daemon tools ? Pokusao neche
miire je napisao/la:
Ma nakih 1337 upitnika al' uspio sam naci nekog teksta

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy the crack from the included Crack folder to the installation dir
5. Play the game.

Ovaj pod rednim brojem 2 malo me zeza , ne kontam, mount the image, to treba u daemon tools ? Pokusao neche
Pod 1 moras sve fino extractovat, vidi sto je Rza napiso

Pod 2 zavisi ako poslje pravilnog extracta dobijes 2, 3 fajla npr. iso, mdf, mds, nrg to su image fajlovi i njih montiraj na daemon, a ako dobijes puno fajlova onda ih sa alcohol 120% moras napravit u mdf/mds image pa onda na daemon.
codex je napisao/la:
Pod 1 moras sve fino extractovat, vidi sto je Rza napiso

Pod 2 zavisi ako poslje pravilnog extracta dobijes 2, 3 fajla npr. iso, mdf, mds, nrg to su image fajlovi i njih montiraj na daemon, a ako dobijes puno fajlova onda ih sa alcohol 120% moras napravit u mdf/mds image pa onda na daemon.
Ok, sacu da sve fino to uradim.

Evo cekam da se ovo extraktuje pa da probam jos jednom .

Bice edit -,-"
skini sebi "hjsplit" i spoji te filove u jedan image file ... to bi trebalo bit to
TRL je napisao/la:
skini sebi "hjsplit" i spoji te filove u jedan image file ... to bi trebalo bit to
Sve sam pokusavao.

Il' ja ne znam namjestit' il' ne valja ovo sto sam download.

Hvala vam svima koji su mi pomogli , al' na zalost ne znam namjestit'

miire je napisao/la:
Sve sam pokusavao.

Il' ja ne znam namjestit' il' ne valja ovo sto sam download.

Hvala vam svima koji su mi pomogli , al' na zalost ne znam namjestit' :(

U hjsplitu prvo moras ubaciti .001 file, a ostali ce se mount-ovat sami.
Probaj ako nisi tako uradio.
Pokreni bilo koji taj fajl, nakon što ti se otvori u WinRar-u samo 'izvuci' sliku iz programa na desktop i pricekaj dok otpakuje. I nemoj govorit da ne može, jer tako može 100%. Skino sam tone igrica, filmova i tako ih raspakovao.

Sugestija mala. Kad se traži pomoć, red je postavit neku nagradu. Nije mi do bodova, jer ih imam. Al' radi reda. Ne znam što su vam tako dragi, pa ih čuvate kao pokemon sličice.

Ak' i dalje nisi skontao šta trebaš, javi mi se na msn pa ćemo preko teamviewera uradit to.

:'D
spY je napisao/la:
Pokreni bilo koji taj fajl, nakon što ti se otvori u WinRar-u samo 'izvuci' sliku iz programa na desktop i pricekaj dok otpakuje. I nemoj govorit da ne može, jer tako može 100%. Skino sam tone igrica, filmova i tako ih raspakovao.

Sugestija mala. Kad se traži pomoć, red je postavit neku nagradu. Nije mi do bodova, jer ih imam. Al' radi reda. Ne znam što su vam tako dragi, pa ih čuvate kao pokemon sličice.

Ak' i dalje nisi skontao šta trebaš, javi mi se na msn pa ćemo preko teamviewera uradit to.

:'D
Ajde sutra kad budes na msn - u pa cemo preko TeamWiera to uradit'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.