Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

The Godfather the game

496 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.03.2006. u 23:16

Ovako trebam jednu malu pomoc , posto sam tek poceo igrati godfather i super je , ali da odma predjem na stvar.
Kada sam dosao do auta i usao sa "space" u njega i zavrsavam misiju ali nikako ne mogu da izadjem iz auta , sve sam komande i tipke pokusao ali nece , pa ako neko zna do cega molio bi da mi pomogne...

P.S:bez glupih komentara...
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml
to je do crack-a. Pise na GCW da ne rade kontrole kako treba. Ja koristim maxi image i alc120% i radi bez problema.

BTW igra sucks. Mafia je izasla 2002 god. a grafika, gameplay, atmosfera i prica je puno puno bolja.
Kum je evo 2006. god. izaso i nije ni blizu mafije.
Evo ja sam kod kuma dosao tamo gdje Frankie umre i ne zelim je vise igrati. Najvjerovatnije cu je uninstall...
               scarface je napisao/la:
to je do crack-a. Pise na GCW da ne rade kontrole kako treba. Ja koristim maxi image i alc120% i radi bez problema.

BTW igra sucks. Mafia je izasla 2002 god. a grafika, gameplay, atmosfera i prica je puno puno bolja.
Kum je evo 2006. god. izaso i nije ni blizu mafije.
Evo ja sam kod kuma dosao tamo gdje Frankie umre i ne zelim je vise igrati. Najvjerovatnije cu je uninstall...

jes tu kod mafie si u pravu

igra je fakat GENIJALNA u najmanju ruku ! znaci ima sve: atmosferu 10 pricu 10+ gameplay 10 muziku 10+ ........

a sto se tice kuma...nisam ga igrao ali gledao sam trailere i zakljucio sam da nije zasluzio toliku paznju kolika mu je pruzena

al ipak cu ga odigrati posto je film (sva tri djela) PREJAK
Ma poskido sam sve one crackove al nece ni jedan jedino me murija moze izvadit iz kola
Igra možda ne valja, ali KUM je najbolji film koji je ikada snimljen (osim LOTR-a), a knjiga je također odlična...
scarface kako je pokreneš preko maxi image i alcohol mozel` preko daemon toolsa??
Dajte ljudi sta fali igri igra je pravo dobra,kad ste se svi furali na GTA mozete vala i na Kuma,bitke su dobro uradjene,mozes covjeka opalit koljenom,glavom,bacit ga na zid,lupit ga od obliznje predmete,svasta nesta ko u pravom zivotu,jedine stvari koje nevaljaju su mi one kontrole s mišem i to s autom al ako je do kreka onda je igra pravo dobra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.