Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bajram

114 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 23:28

Evo blizi se Bajram, a vidim niko nije postavio temo, pa reko' haj da vidim gdje ce raja za Bajram (:
Da cujem, gdje se ide ? :D

naveceeeeee gdje idete, ako idete , ako ne nemoj ni odg ;)
U đamiju
EDIT
U Džamiju
U dzamiju xD gdje ce se ici, odgovor na tvoje pitanje preformulisi ga
~ Jarane još je rano da se otvaraju teme vezane za muslimanski praznik " Bajram ", ovo ja mislim da je šista spam tema !

btw. Ne pitaš hoću li biti živ do Bajrama !??

Ustanem se klanjam bajram ... odem kod dede i nane , pa kod druge nane pa kod tetke pa onda dino prisjetim se starih dana i odem u diskont akobogda da kupim malo petardi i ofostura na bebaru :D
Smijesno. Ujutro u dzamiju,a onda tradicionalno kod familije na rucak. Prvo kod nane i dede,jedno pola dana provedem,tu dodje pola familije,skupi se para i onda ide obilazak daljoj familiji i tako redom inace tako svake godine I <3 my family
shoT je napisao/la:
U đamiju :P
EDIT
U Džamiju
Respect vama i vašoj vjeri, al' kako te nije stid napisat' " Đamija ", pravilno je reći " DŽamija " ;

To je jedna velika gramatička greška, kako gramatička, tako je još gore i govorna.

Sry for offtopic. Kthxbai ! <3

EDIT: e to qme
iwdnplaysson je napisao/la:
Respect vama i vašoj vjeri, al' kako te nije stid napisat' " Đamija ", pravilno je reći " DŽamija " ;

To je jedna velika gramatička greška, kako gramatička, tako je još gore i govorna.

Sry for offtopic. Kthxbai ! <3

EDIT: e to qme
Lik je upravo otisao na fakultet xD
DrawN je napisao/la:
Smijesno. Ujutro u dzamiju,a onda tradicionalno kod familije na rucak. Prvo kod nane i dede,jedno pola dana provedem,tu dodje pola familije,skupi se para :D i onda ide obilazak daljoj familiji i tako redom :) inace tako svake godine ;) I <3 my family :-[
Isto tako i ja uradim :D heheh samo provo odem u Dzamiju,pa onda odma do nane i djeda :D tu bude tetk-e,tetak,dodje dajdza iz au xD bude se jedno 1 h xD pokupe novci,odem doma xD dorucak ofno ovo xD onda kafica :D u kafficu i onda kasnije idem na mezarije :D s Djedom :D
SyLLenT je napisao/la:
Lik je upravo otisao na fakultet xD
Ma ne , mislim nemam ništa protiv , svako svoje slavi , al' tužno je kad se napiše ovako nešto , ono .. EPIC FAIL . I to pogotovo u ovom slučaju . :/
Neznam ocm, mislili smo ja djemo, dzidzi, i zope da iznajmimo stan sa curama ... da budemo :$ :$ valjda ce tako i biti :$ ako ne zna se dje cu :$ ko uvjek :D zalit ga negdje :D ha ya
H4midovic je napisao/la:
Isto tako i ja uradim heheh samo provo odem u Dzamiju,pa onda odma do nane i djeda tu bude tetk-e,tetak,dodje dajdza iz au xD bude se jedno 1 h xD pokupe novci,odem doma xD dorucak ofno ovo xD onda kafica u kafficu i onda kasnije idem na mezarije s Djedom
E da,zaboravih. Ne propustim otici na mezar i prociti fatihu rahmetlli dedi
deadlycha je napisao/la:
~ Jarane još je rano da se otvaraju teme vezane za muslimanski praznik " Bajram ", ovo ja mislim da je šista spam tema !

btw. Ne pitaš hoću li biti živ do Bajrama !??

Ti si umro samo ti nisu jawili :$
Malo je prerano da se govori ko ce gdje za Bajram.
Ipak tu je jos 8 dana do Bajrama...

Kada dodje onda cemo pricati,ali svi ko ti kaze da ce ici kafa,piva ono ovo lazu...Svi ce ici normalno,tradicionalno kao sto cu i ja ici...Dzamija,obilazak porodice,skupljanje para i onda spavanje pa onda izlazak s rajom :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.