Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 20 bodova

[PROBLEM] Sony Vegas 8.0

134 pregleda · 3 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 23:17

~ Pozz svima

~ Imam problem sa Sony Vegas 8.0 , pritisnuo sam nesto i sada nemoze da mi spoji dva fraga ....

~ Screenshot : http://www.fotorola.com/uploads/de8645dad7.jpg

Eo 20 bodova + admin aplauz ....

TY , <3'
joj neznam kako da ti objasnim ima skla pa povuces kursorom prelz
uglavnom dodjes na gornju ivicu tog isjecka i pritisnes ljevi klik i polako spustas i vidices da se pomjera nesto ka margina skontaces ..
Rješenje
kliknes na taj drugi movie i drzis lijevi click i malo ga samo preneses na prvi movie , al' prvo ona linija sto bude tu , stavi je pred kraj prvog movia i kad budes povlacio drugi movie doce ti do tog.

Ev' ti drugi nacin - ovaj drugi movie vidis da imaju ove gore crte na drugom moviu ? Eh' ta prva crta > klikni lijevim klikom na nju i polako je nosi prema lijevoj strani filma i onda ce ti bit' ono ko fade, to ja radim uvijek da bi mi bolji movie bio.

Ako ne kontash, objasnit cu ti josh preko ventrila il' da ti ja uradim.

Prvi screenshot ~

Crtu sam stavio dokle zelim da mi bude fade.

Drugi screenshot ~

Ona crta ostaje onde , samo sam onda od pocekta movia onu gore ko kvakicu dovukao do one crte na prvom screenshotu.

Treci screenshot ~

Kad sam sve to fino fade , onda taj drugi movie prebacim do prvog , uzmes malo od kraja prvog movia i samo stavis ovaj drugi movie i et' ga.

Eto , valjda si sad skontao
miire je napisao/la:
kliknes na taj drugi movie i drzis lijevi click i malo ga samo preneses na prvi movie , al' prvo ona linija sto bude tu , stavi je pred kraj prvog movia i kad budes povlacio drugi movie doce ti do tog.

Ev' ti drugi nacin - ovaj drugi movie vidis da imaju ove gore crte na drugom moviu ? Eh' ta prva crta > klikni lijevim klikom na nju i polako je nosi prema lijevoj strani filma i onda ce ti bit' ono ko fade, to ja radim uvijek da bi mi bolji movie bio.

Ako ne kontash, objasnit cu ti josh preko ventrila il' da ti ja uradim.

Prvi screenshot ~

Crtu sam stavio dokle zelim da mi bude fade.

Drugi screenshot ~

Ona crta ostaje onde , samo sam onda od pocekta movia onu gore ko kvakicu dovukao do one crte na prvom screenshotu.

Treci screenshot ~

Kad sam sve to fino fade , onda taj drugi movie prebacim do prvog , uzmes malo od kraja prvog movia i samo stavis ovaj drugi movie i et' ga.

Eto , valjda si sad skontao
~ Hvala , a sto te ne pita na msnu

~ Admine daj mu aplauz i lock temu ... ty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.