Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem :(

96 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 22:14

Pojavio mi se jedan problem kad je instalacija bila na kraju:

Prije sam normalno instaliro ovu igru....

Ja sam milslio da je problem u igricama pa sam pola obriso.

Pritisko sam retry i nije bilo nikakve razlike.

Kad pritisnem cancel ono pise "dali zelita stvarno zavrsiti instalaciju i pise da, ne i da se obustavi instalacija a ne ponovo vrati mi na ono gore, ne onda se vrati na retry i cancel.
Ne valja cd , ne moze se s njega file ocitati .
Hmmmmm....
Pokušaj prekopirati sadržaj DVD-a na desktop pa pokrenuti instalaciju, ako ne uspije, onda je CD ili defektan ili izgreban i nećeš moći instalirati igru. Najvjerovatnije ti fali navedeni fajl, kojeg, još vjerovatnije možeš skinuti negdje na netu. Traži, valjda ćeš naći. U svakom slučaju GL.
Kopiraj DVD na desktop i pokušaj naći na internetu taj fajl ako je ikako moguće na nekom FTP-u ili slično i ubaci ga u folder i instaliraj.

Tako sam ja radio za GTA SA...
moze biti i do dvd citaca
Moguce da ti je ostecen file ili neka od datoteka probaj naci na google vezano za taj error sto izbaci pri instalaciji GL ;)
Koja je configuracija potrebna za tu igru ? moze li ko napisati ovde ili na pm?

Hvala
Ako ta igrica ima 2 DVD-a,pokusaj vratiti prvi jer se mozda na prvom DVD-u nalazi ovaj fajl sto fali. Jer se tako meni desilo sa jendom igricom isto tako eror fali fajl i ja vratim prvi cd i zavrsi se instalacija normalno jer je na njemu bio taj fajl !
qme ako si taj cd prije koristio najvjerovatnije zbog ucestalog koristenja cd-a taj file se obrisao ili ostetio.... probaj nachi drugi cd 70% da ches mochi install ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.