Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Msn tekst boje

41 pregled · 5 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 19:35

Kako da napravim one boje nika i personala na msnu? o sam kod jarana vidijo,mozel mi neko objasnit kako? fala
Brate, samo da te napomenem, da je samo jedna tema dozvoljena po danu! Tkd nemoj spammat inače ćeš dobiti ban na 7 dana,ako nastaviš.I nemoj dizat teme za svakojake gluposti! A za boju teksta, riječ je o Messenger plus-u kojeg možeš skinuti ovdje : http://www.msgplus.net/download/ !!

Juz gugl, gamers.ba nije google.com :/

EdiT: admini/modovi,lock temu :)

Post dobio aplauz od Jason

www.msgplus.net

- Program se zove msnPLUS , i sranje je žešće vjeruj mi. Koriste ga samo one wanna be famous ku****e i random debilčići.

Not recomended.
Evo ti tut kako da stavis boju..
Odes da promjenis IME i oznacis text koji hoces da obojis onda upres format codes i to je to

skines msn plus, dao ti dzejson link, kliknes na nick>options>format code i bojis to sranje :S.

isto tako ni ja ti ne preporucujem, krajnje debilno.

Enes je napisao/la:
www.msgplus.net

- Program se zove msnPLUS , i sranje je žešće vjeruj mi. Koriste ga samo one wanna be famous ku****e i random debilčići.

Not recomended.
Slažem se. I najviše mi ide na živce kad oni to install,pa stave one kodove [x/x] etc. pa onda ovi normalni ljudi koji nemaju Messenger plus nemogu normalno pročitat ni pers ni nick -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.