Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

73 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 12:39

imam probelm sa msn-om , znaci kliknem na onu konicu na dektopu tri puta nishta , odem start-all program... isto , odem u "task manager" kad tamo pishe da sam šest puta usho na msn :S . Ko pomogne hvala :)
Reinstall msn :S
da se i ja nadovezem na temu

naime imam i ja problem sa msn...

juce kada sam foramtirao komp skinem ja instalaciju msn 2009(24Mb)....posto mi je mrsko bilo skidat online instalaciju(duze traje)

i kada sam instalirao taj msn,prvo nije htio da ga pokrene nesto je sralo oko postavke programa i da ga reinstal....ja sam restart komp i onda je htio :D:D:D.

ali drugi problem kad ocu da se konekt kaze mi da je do njih da odrzavaju server i da probam kasnije....a ja znam da je do mene i da msn sere.....

probam ja taj msn da ukinem(obrisem) iz control panela,kad ga tamo nema....a hocu da skinem sada online a govori mi da ga vec imam na kompu

pokusao sam izbrisati folder(i uspio sam),ali kada opet pokrenem online instalaciju OPET mi govori da ga imam na kompu......eto ako neko zna kako da napravim zahvaljujem se .....
Probajte ovo.

Izbrisite key "WindowsLive" iz registrya pa ponovo instalirajte MSN(preporucujem 8.5, ne beta)

Start->Run->regedit kucati

Nadjite:

hkey_current_user->Software->Microsoft->WindowsLive(Izbrisat windowslive key)..

..delete.

ZenGa je napisao/la:
Probajte ovo.

Izbrisite key "WindowsLive" iz registrya pa ponovo instalirajte MSN(preporucujem 8.5, ne beta)

Nadjite:

..delete.

Udem u windowsLive i pishe i sa desne strane mi pokaze samo jedan fajl , idem desni klik - delete ... i pishe unable to delete... ???
Roby_hz87 je napisao/la:
Udem u windowsLive i pishe i sa desne strane mi pokaze samo jedan fajl , idem desni klik - delete ... i pishe unable to delete... ???
ma brate...kliknes desnim klikom na WindowsLive i delete onda, yes...! nemoj ulazit unutra i ono brisat, nego citav taj windowslive izbrisi...
ZenGa je napisao/la:
ma brate...kliknes desnim klikom na WindowsLive i delete onda, yes...! nemoj ulazit unutra i ono brisat, nego citav taj windowslive izbrisi...
ok skonto sam :)
ZenGa je napisao/la:
Probajte ovo.

Nadjite:

..delete.

lave hvala pomoglo!!!!
skleberson je napisao/la:
lave hvala pomoglo!!!!
heheh,nema na cemu i drugi puta. Drago mi je da sam pomogao :) osjecam se mocnim :P

pusa. :D
ZenGa je napisao/la:
heheh,nema na cemu i drugi puta. Drago mi je da sam pomogao :) osjecam se mocnim :P

pusa. :D
drug obrises koju poruku haa? imam nesto da te PITAM???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.