Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Molim vas pomozite ??

18 pregleda · 1 odgovor · otvorena 11.09.2009. u 13:26

Ljudi pliz mucim se 2 godine za ovo i sve sam uradio ok samo mi treba neko napraviti BANNER za serevr tj. sprites .spr file da na toj slici pise CCS^ Gam!nG [Arena] Public
i ispod imena servera da pise ip 188.40.57.132:27050 MOLIM VASS POMOZITE JA ZNAM KAKO SE PRAVE SPRITESI ALI kad ga napravim i stavim gdje zelim i idem save prati me banerr zaliepi se za mene ???? MOLIM VAS POMOZITE I ZAMOLIO BI ADMINA DA DAJU APLAUZ ONOME KO MI POMOGNE !! :*
Druže,

Sve ti lepo piše na http://forums.alliedmods.net/showthread.php?s=544e6b6f061f63a04bc4b577ca11d57f&t=49566

Ukoliko ne znaš engleski uzmi lepo zalepi u google trns. Ukratko da ti objasnim, napravis banner dimenzija standardnih koje ti pisu tu u linku. Nakon toga prebaciš u format .spr nakon toga je potrebno da konvertuješ jedan broj u 01, imaš i sliku za zo. Kada sve to uradiš, onda je potrebno da binduješ sebi dugme u cs i to dugme da držis da bi se baner pojavio, dok ga držis on se pomera, kada pustis on stane i imaš (pisa ce ti save or exit, ti klikes save) :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.