Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Problem sa MSN MESSENGEROM

140 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.09.2009. u 13:00

Zdravo ljudi ..

Jucer mi je sve normalno radilo .. bio sam na msnu chatao sve uredu...

Danas pokusavam da udjem, izbacuje mi da mi nije tacan password ...

Pokusavam da resetujem password pomocu onog secret question ali se ni toga ne sjecam.

Dali neko zna na koji nacin da vratim password jer mi se neda da pravim novu adresu...

Znaci juce sve normalno, a danas ni naopako, upisem sve regularno izbacuje mi netacan password!
Rješenje
Jasonov post! citiram ga...; Pomoglo svakome.

"Jarane,

Ovo da uspije šanse su male. Ali vrijedi pokušat. Ja sam kontaktirao msn support kad sam zaboravio pw od svog msn-a . Jer je bio stvarno dug pw + par charactera i brojeva ... I riječi kao " titanic za bošnje " .. itd

Uglavnom,
Moraš im ovo poslat...

1. Ime i prezime na koje je registrovan hotmail acc
2. Datum registracija / godina ako se sjećaš
3. IP adresa i ISP / s kojom se loguješ.
4. 3 mail adrese zadnje na koje si poslao mail
5. 3 kontakta sa MSN.
6. Grad

https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs&scrx=1

Eto brate , pošalji im mail jedno 10 puta. I pročitat će.

Sretno ti."
ZenGa je napisao/la:
Jasonov post! citiram ga...; Pomoglo svakome.

"Jarane,

Ovo da uspije šanse su male. Ali vrijedi pokušat. Ja sam kontaktirao msn support kad sam zaboravio pw od svog msn-a . Jer je bio stvarno dug pw + par charactera i brojeva ... I riječi kao " titanic za bošnje " .. itd

Uglavnom,
Moraš im ovo poslat...

1. Ime i prezime na koje je registrovan hotmail acc
2. Datum registracija / godina ako se sjećaš
3. IP adresa i ISP / s kojom se loguješ.
4. 3 mail adrese zadnje na koje si poslao mail
5. 3 kontakta sa MSN.
6. Grad

https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs&scrx=1

Eto brate , pošalji im mail jedno 10 puta. I pročitat će.

Sretno ti."
Imali neko kome je pomoglo ovo, ja stvarno ne znam mail taj koristim godinama, i nisam imo problema, do danas..

Komsija me zove na mobitel, i kaze sto se ljutis sta mi ovo pises, a ja bio na poslu, kuca mi prazna, znam da niko nije mogo, tad sam svatio da je neko prohakao, dali je ovo iole sigurno, poslao sam ovaj zahtjev, pa se nadam da ce nesto biti od ovoga!

Imali iko kome je ovo pomoglo ???
NightWalker je napisao/la:
Imali neko kome je pomoglo ovo, ja stvarno ne znam mail taj koristim godinama, i nisam imo problema, do danas..

Komsija me zove na mobitel, i kaze sto se ljutis sta mi ovo pises, a ja bio na poslu, kuca mi prazna, znam da niko nije mogo, tad sam svatio da je neko prohakao, dali je ovo iole sigurno, poslao sam ovaj zahtjev, pa se nadam da ce nesto biti od ovoga!

Imali iko kome je ovo pomoglo ???
ako si uporan, pomoci ce...

posalji barem 10 puta mail, i procitat ce mail i rijesit ce problem, dobit ces novi mail od njih valjda i resetirat ce ti password.
Na msnu moze biti keyloger koji se ubaci na "zrtvino" racunalo pomocu slike ili fajla,zrtva ga pokrene i nista se ne desi a nakraju kradljivac vidi sve sta si radio na kompu znaci sve sta si upisivao.

Odavde mozes prijaviti zloupotrebu svoga msn-a :
https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlmessengerabuse&ct=eformts
Da nisi stavio da ti pass mjenja svaka 72 dana???

Probaj kontaktirat Support kao taj gore TUT od Jason-a
ili preko msn.com trazi pomoc
ako ti ne pomogne ovo jasonovo probaj se sjetit secret answera ako ti je msn hackovan
LenoX_ je napisao/la:
Da nisi stavio da ti pass mjenja svaka 72 dana???

Probaj kontaktirat Support kao taj gore TUT od Jason-a
ili preko msn.com trazi pomoc
Nisam stavio , gospodin iznad mi je pomogao, odgovorili su mi, i povratio sam svoj mail nazad!

U svakom slucaju hvala puno!
Nisam stavio , gospodin iznad mi je pomogao, odgovorili su mi, i povratio sam svoj mail nazad!

U svakom slucaju hvala puno!
eee drago mi je sto sam pomogao...

...htio bi ti dat jos jedan savjet, a to je da formatiras "C:" (Local Disk), ko zna dal si mozda imao keyloggera u pc-u...

preporucujem ti da skines program po nazivu "KeyScrambler" najnoviju verziju programa, instaliras i to je to :) zastita od keyloggera(kradljivci passworda)

ty za bodove ;)
ZenGa je napisao/la:
eee drago mi je sto sam pomogao...

...htio bi ti dat jos jedan savjet, a to je da formatiras "C:" (Local Disk), ko zna dal si mozda imao keyloggera u pc-u...

preporucujem ti da skines program po nazivu "KeyScrambler" najnoviju verziju programa, instaliras i to je to :) zastita od keyloggera(kradljivci passworda)

ty za bodove ;)
Imas li slucajno taj program negdje ?
Imas li slucajno taj program negdje ?
a imam...zar ti je tako tesko ici na www.google.ba i ukucati keylogger scrambler download :/

imas link na pm.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.