Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem DVD citac

82 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.09.2009. u 12:56

Znaci prije nekoliko dana oborio sam system ,i ponovo digo sve , znaci DVD citac nece da mi ocita nijednu dvd igricu , ocita samo ove CD i ostalo , al dvd nece , probao most wanted nece da ucita , proban GTA nece da ucita , ako neko zna problem nek javi na pm ili ovdje

NO SPAM
ResidentEvil je napisao/la:
http://www.gtopala.com/siw-download.html

ovaj program ce ti ocitati sve drivere i sve sto se tice tvoga racunara nadi driver izbrisi ga windows ce ga sam ocitati instaliraj ga

RR racunar ako nemogne neznam ;);)
Mozes bolje pojasnit koji drajver treba delete ?
quot je napisao/la:
Mozes bolje pojasnit koji drajver treba delete ?
driver za cd room delete ga !!!

Post dobio aplauz od bak1r

ResidentEvil je napisao/la:
driver za cd room delete ga !!!
kk
Idi u my comp > properties > device manager i vidi da li ti prepoznaje sve. Ukoliko ne prepoznaje videćeš upitnik. Ako ne znaš koji ti je cd, uzmi ubacuj sve redom i idi auto update.
Kakve gluposti !!!

DVD Citac je POTROSNA roba, ako ti ne ucitava DVDove il nece da przi cdove a obicne oce ili obrnuto znaj da ti je citac prestao raditi.

10eu kosta novi
vLexinho je napisao/la:
Kakve gluposti !!!

DVD Citac je POTROSNA roba, ako ti ne ucitava DVDove il nece da przi cdove a obicne oce ili obrnuto znaj da ti je citac prestao raditi.

10eu kosta novi
Mozda fali drajver ?
vLexinho je napisao/la:
Kakve gluposti !!!

10eu kosta novi
Molim ?

Šta je glupost iznad !? Pogledaj šta si ti napisao "ako ti ne ucitava DVDove il nece da przi cdove a obicne oce"

Da malo znaš, znao bih da obični cd i dvd nije isto, po tebi je cd i dvd. Tako da nemoj da pričas svašta i da ponižavaš druge.

Što se tiče teme, mogo ti je otići samo laser za dvd ili da nije drajver win očitao ili koji os imaš.
I ja sam imo tih problema ba.
Možda ti nije crko.
Ja sam imo sedmicu i install sam xP i nemam vise tih problema pa pokušaj i ti

Post dobio aplauz od bak1r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.