e ovako..trazim jednu igru za MAME emulator..davno sam je igro, pa se ne sjecam ni naslova, samo su mi neki detalji ostali u sjecanju. fighting je igra, tipa mortal kobat, street fighter.. igra pocinje sa izborom 3 lika, dva frajera i cura, jedan ima naocale i visoku jez zurku. boris se protiv raznih fikcijskih bica, sjecam se jednog koji je izgledao ko kentaur, a jedan se zvao diablo i mogo si ga opalit u muda
..sad ima razih protivnika. ne mozes birat ostale likove sem ova tri na pocetku, i kad igras u dvoje, igrate zajedno, dva na jedan. ugl kad predjes sve protivnike sa prikazane mape, zadnji dio igre boris se protiv robota ali kao beat-em-up fazon...et znam da zvuci sve ovo smijesno, al ako iko zna naziv ove igre neka kaze
..sad ima razih protivnika. ne mozes birat ostale likove sem ova tri na pocetku, i kad igras u dvoje, igrate zajedno, dva na jedan. ugl kad predjes sve protivnike sa prikazane mape, zadnji dio igre boris se protiv robota ali kao beat-em-up fazon...et znam da zvuci sve ovo smijesno, al ako iko zna naziv ove igre neka kaze