Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

pomoc!!

38 pregleda · 7 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 23:53

Za koga u srijedu navijati..

Sa jedne strane država u kojoj živimo: Bosna i Hercegovina
a sa druge strane naša domovina Turska

ne zatvarajte temu da vidim za koga ce raja navijat pa cu i ja za te :o
nek si barem napisao kako treba, da se ne ofiras vise...cccccc, i ne postavljaj glupa pitanja!!!!!
Ubij se. Pa logicno da ces za bosnu navijati, jesi li retardiran.? Bosna i naravno opet Bosna. A kad igra Turska- xxx onda navijaj za Tursku
Cija domovina? Nemamo mi nista s Turskom.
hahaa podforuma

1. Podforum ti owna...
2. Naravno za svoje, rodio si se tu pripadaš tu....
3. Nije cijela Bosna muslimanska
4. Naslov ti je bezveze...

Ja ću navijati za Bosnu svakako
Normalno za BiH nemogu navijati protiv svog naroda :S,a to sto mi imamo korijene turaka nema veze GL momci jos jednom 9-)
Navijat cu za BiH. Ipak je to zemlja u kojoj sam se rodio, u kojoj zivim.. Nakon svega sto je nasa fudbalska scena prezivjela (ako smijem reci "f. scena" jer mislim prvenstveno na reprezentaciju) tj. nakon upletanja politike sto je rezultiralo odlaskom brojnih igraca i dr. mislim da je ovo nesto najbolje sto nam se desilo. 1000/10
Imamo sjajne igrace, dobrog selektora, vjerne navijace (pogotovo BHF) etc.. Ne vidim razlog da ne ostvarimo dobre rezultate..

~Sto se tice Turske, to mi je draga drzava i imam veliko postovanje prema toj zemlji radi brojnih razloga; imaju sl. tradiciju ko mi (veoma slicnu, uzmimo u obzir historiju).. NAKON BiH to mi je jedan od gl. favorita XD :D

~ toliko od mene : ]
~ mogao bih jos pisati, al' mi je mrsko jer je kasno pa sam pomalo umoran

Sylar ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.