Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Electronic Motion - eu4ia

336 pregleda · 18 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 23:23

Turnir Beograd!
eu4ia grupna faza... pocinje sutra u 12:00, pa ko oce nek gleda!

bcast01.blank-TV.de:50400
cifti mozel to malo opsirinije
je napisao/la:
Moze, promjenis protocol na 48 tj. zamjenis 2 filea u valve folderu.
1nokS je napisao/la:
Moze, promjenis protocol na 48 tj. zamjenis 2 filea u valve folderu.
daj mi neki tutorial
@ Roby

Vjeruj dao bih ti link da skines protocol 48 ali nemam ni ja tj trenutno trazim.Imao sam to nego oborih sistem i sad nemam

Nego jednostavno je imaju 2 filea i zovu se hw.dl i swds.dl (nisam 100% siguran). I kad skines protocol 48 samo zamjenis te fileove za te nove.
1nokS je napisao/la:
@ Roby

Vjeruj dao bih ti link da skines protocol 48 ali nemam ni ja tj trenutno trazim.Imao sam to nego oborih sistem i sad nemam

Nego jednostavno je imaju 2 filea i zovu se hw.dl i swds.dl (nisam 100% siguran). I kad skines protocol 48 samo zamjenis te fileove za te nove.
Sta se peglas oko toga,fino sebi kupis steam
Son1K je napisao/la:
Sta se peglas oko toga,fino sebi kupis steam
Da,

ali sto mora jednostavno kad moze komplikovano
neznam sta vam treba opsirnije napiso sam sutra u 12:00 igra eu4ia... imate hltv i gledajte ako vam se gleda....
usput, turnir je u Beogradu, veoma jak, i eu4ia je jedan od favorita... sutra igra grupnu fazu i to je to....

http://www.klanrur.co.rs/forum/index.php?showtopic=234908487
~ go go eu4ia
go go naši (K) ako ne prespavam gledat ću nadam se da vas gledam i navečer u finalu (K)
ciftiNho je napisao/la:
neznam sta vam treba opsirnije napiso sam sutra u 12:00 igra eu4ia... imate hltv i gledajte ako vam se gleda....
usput, turnir je u Beogradu, veoma jak, i eu4ia je jedan od favorita... sutra igra grupnu fazu i to je to....

http://www.klanrur.co.rs/forum/index.php?showtopic=234908487
u kojem sastavu igraju, posto nema na forumu
Mili, David, Lazo 100% ostalo neznam :/
zelda i nightmare
N1GHTMARE[B1]

Covjek sa najjacim aimom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.