Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 30 bodova

Upload

238 pregleda · 4 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 19:56

Ako neko ima puno , al' baš puno ex yu rock muzike. Treba mi neko da uploaduje za radio Katastrofa te muzike ...

Ja bi uploadovao al' slab mi je upload speed. <_< ne bi se uploadovalo do Božića xD

30 bodova + aplauz.

Da ne bi bilo spamanja , unlock ću temu kad se probudim. Jer odo sad spavat'.

cya

Cekaj sec da pofatam ss-ove.

EDIT:

Nece mi nesto imageshack. Imam 10 Gb samo domace.

Full albumi:
- Atomsko Skloniste
- Yu Grupa
- Van Gogh - ima podijeljeno po albumima od 2002 (Dr.Under) i starije imam al nisu po albumima, mada mislim da starije niko i ne zna, zna, ali rijetko.
- Balasevic - Nije po albumima
- Zabranjeno Pusenje - svi albumi ima i uzivo iz St. Luis-a
- Vatreni Poljubac - Nesto po albumima, nesto bez
- parni Valjak - Ima dosta isto po albumima

I da ne nabrajam jos, ima : Galija, Laufer, Prljavo Kazaliste, Generacija 5 itd itd.

Znaci ima dosta. Eh sad, imam i ja jedan problem. I u mene je upload 512 kb/s, tj. tanak. Mogu ti ja uplodovat pomalo (znaci da ne uplodujem non-stop, i da npr. upldoujem samo poznatije pjesme, sto se slusa. Ja recimo od Van Gogh-a slusam sve, al ima raje sto ne slusa.

Bilo bi dobro kad bi jos bilo raje da uploduje.

Eto ti vidi, znaci imam pjesama kamaru, al upload ko ku**c.

Post dobio aplauz od Jason

Jason evo ja sam nes naso gdje mozes direktno slusat odmah play neznam jel to trazis al evo makar sam se potrudio
http://djvito.top-forum.net/ex-yu-music-muzika-f21/ex-yu-arhiva-singlovipesme-708090-s-t4002.htm
risfa je napisao/la:
Jason evo ja sam nes naso gdje mozes direktno slusat odmah play neznam jel to trazis al evo makar sam se potrudio
http://djvito.top-forum.net/ex-yu-music-muzika-f21/ex-yu-arhiva-singlovipesme-708090-s-t4002.htm
Ti si se potrudio da budeš retardiran?

Kakve veze ima upload sa slušanjem?
Rješenje
Et', one pjesme sto sam napisao... Zaboravih napisati, da ima ih sa samo jednim albumom

Post dobio aplauz od Jason

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.