Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 30 bodova

Štamparija

204 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 19:25

EDIT: evo kaze on nikakve fajde od vas, ici ce kupiti samoljepljivog papira i u stampariju da mu printaju....

BODOVI VENGE-U
Kolko se ja sjecam mislim da ima ugradu gore gdje je DM market pa malo visocije do slasticarne "Egipat" par metara visocije ima prolaz skrenes ljevo unutra ima stamparija ako je nisu zatvorili .. Potrazi ima stamparija 1000 valda ima ko onaj samoljepljivi papir a ima dole u skendu odma na ulazu
- skenderija !
Pogledaj i u xps u hrasnom .

http://www.xerox-printshop.ba/
Rješenje
Imash brate u privednom gradu Skenderija, ljudi rade swe!
Grawiraju, stampaju, rade wizitke, naljepnice, sta god hocesh...
Dakle, odesh u priwredni grad skenderiju, widjet ces radnju, gdje se prodaju Zipo upaljaci, odmah preko puta widjet ces radnju koja se bawi stwarima koje tebi trebaju..
Ako ri je mrsko ici, imam josh jednu firmu, koja se zowe Bosna Reklam, i oni to rade, owa druga firma se nalazi na Stupu, tacnije u Doglodima, pa ako ti je mrsko skakat po Skenderiji, i ako ti je lakse, jawi , da ti objasnim za owu radnju u Doglodima ;)
iNDEVjE je napisao/la:
Kolko se ja sjecam mislim da ima ugradu gore gdje je DM market pa malo visocije do slasticarne "Egipat" par metara visocije ima prolaz skrenes ljevo unutra ima stamparija ako je nisu zatvorili .. Potrazi ima stamparija 1000 valda ima ko onaj samoljepljivi papir a ima dole u skendu odma na ulazu
i znas li mozda koliko to otprilike kosta, ovaj moj jaran se nafuro na neke graffiti fazone pa hoce nesto
ACAB je napisao/la:
i znas li mozda koliko to otprilike kosta, ovaj moj jaran se nafuro na neke graffiti fazone pa hoce nesto
znao sam ocam da je to najednostavnije je nek ode u skateshop ili mednesu nek kupit tikete nije puno para .. a ako ima printer kod kuce ima kupit tog papira samoljepljibog ima po knjizarama ja mislim.. Mislim da nije puno para malo vise nego obicni
Ja imam firmubavi se sa tim stvarima. Moj profil IGMIT....javi se na PM
iNDEVjE je napisao/la:
znao sam ocam da je to najednostavnije je nek ode u skateshop ili mednesu nek kupit tikete nije puno para .. a ako ima printer kod kuce ima kupit tog papira samoljepljibog ima po knjizarama ja mislim.. Mislim da nije puno para malo vise nego obicni
printali smo mi to na samoljepljivom papiru samo brate ide sporo i taman jedno 7-8 komada nestade boje u pm , a to za mednes, gledo je i to kaze kod nekog denisa sto tamo radi ugl on nece da se "tega" po njima vec hoce da isprinta i samo ljepi neki njihov crew ku**i palci xD
Pogledaj ovdje www.gong.ba oni ti rade to sa majcama i ostalim stvarima (štampe,graviranje,reklame).Neznam za cijenu al znam da je provjereno i profesionalno nečeš se pokajati 100% ;)

Post dobio aplauz od Jason

188.40.66.75:27034 udjite na nas public koji je pun skoro cijeli dan ulaziteee trebace nam admina sada novih hvala:):)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.