Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

svchost.exe?

155 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.09.2009. u 00:48

Poz, danas kada se ulogujem na facebook samo mi iskoci windows error svchost.exe... Kliknem Dont send error report, net kao da ne reaguje ocu posle na bilo koji sajt ne moze... Šta bi mogao biti uzrok toga problema znaci samo mi to iskoci kada sam na Facebook :S
Service Hostovi ti padaju. Moze biti do neregularne windows instalacije. Ustvari, to jest, nema šta drugo. Hop cup format ^^
Ne koristim Facebook ali predpostavljam da se uz sve svoje bespotrebne "any-shell" plug-in-se veže i za bilo koji od 16-bit servisa koji su direktno povezani sa svchost.exe (root 16-bit aplikacija u 32-bit okruženju).

Pokušaj deinstalirati sve što je Facebook tražio od tebe da naknadno instaliraš.

Sve vezano za Active-X ne diraj da ne bi morao dizati nepotrebne teme. Jer, sve Active-X kontrole koje koristi Windows koristi i FB pa u vezi s tim' nemaš brige.
svchost.exe je poveznica koja pokrece razne servise koji su trenutno aktivni u wimdowsima...mislim da kod tebe dolazi do nekog opterecenja....

Procackaj ti to da nebi tu i virusa bilo...

Takoder pogledaj koji su i ako je nesto sto ti ne treba onda iskljuci pa vidi da li ce biti bolje.
DruGaBrieL je napisao/la:
Ne koristim Facebook ali predpostavljam da se uz sve svoje bespotrebne "any-shell" plug-in-se veže i za bilo koji od 16-bit servisa koji su direktno povezani sa svchost.exe (root 16-bit aplikacija u 32-bit okruženju).

Pokušaj deinstalirati sve što je Facebook tražio od tebe da naknadno instaliraš.

Sve vezano za Active-X ne diraj da ne bi morao dizati nepotrebne teme. Jer, sve Active-X kontrole koje koristi Windows koristi i FB pa u vezi s tim' nemaš brige.
Mislis na gluposti pupot Flas playera i jave?
Java je stvar za sebe.

Ali ostale real-time plug-in za'ebancije mogu biti problem. Jer, konektujući se na net, prvo koriste svoje internetske servise pa tek onda LOOP-aju na Facebook. Ako imaš Chameleon Tom-a i slične bespotrepštine obriši ih ali obavezno obriši i njihove registry entry-je.
Pusti sve sto ti kazu...zanci uplai win. firewall i to je to
BlackSheepXD je napisao/la:
Pusti sve sto ti kazu...zanci uplai win. firewall i to je to
Evo sada ukljucio firewall na file printing& sharing i sve fercera :D
sasa_94 je napisao/la:
Evo sada ukljucio firewall na file printing& sharing i sve fercera
ja ti kazem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.