Dodjem ti ja sjedem na stolicu, pritisnem onu tipku najvecu sto pise power iznad i kad ja kliknem kompjutor zazuji ja mu reknem dobar dan kompjutere, on meni BIIIIIIP. To ti je kazu kompjuterski jezik, valjda oni s brojevima nekim, al su kompjutori glupi za nas ljude i on meni mora tako reknut inace bi on meni vikno dobar dan. Mozda bi vikno i pomoz Bog, il alejkum selam, al ne sjecam se kad sam kupovo dal je bilo kod nacionaliziranih osoba...ma helenejse...Podigne ti se sistem, ko u komsije Mense kad kupi vijagre tri paketa, pa s komsinicom do kasnih sati uzdise i dahce, mi svi kontamo kerebece se, kad oni regal pomjerali...Utom pojavi ono XP, pa zazuji nekakva muzika TARAN, valjda je i to u sklopu svega otog...
Utakarim ti i slusalice metnem zelenu na zeleno, a crvenu na crveno, oto prvo je za ono na usi sto dodje, da mogu slusat Šaka i Dada na mp3, a crveno je da mogu vikat zajedno sa njima..
Zavrsim ti ja sve to plaho, pokrenem otaj kanter strajk i onaj ljubicasti kockasti hepek da mi se pokrene timspik i da se mogu dovikivat s ekipom, al ne moram bit glasan...
Eh utom ti krene belaj, dodju ti dvojca na taj timspik, fale trojca, zans da za mec treba da bidne 5 ljudova, da bi mogli igrat 5 na 5, jer ne moze 3 na 5, nije ljudski...
Dok ja nazovem treceg da uleti na timspik, onaj drugi ispadne, kaze pukla mu konekcija...kontam kako mu je pukla kad je jos on lajn a on vice i suje majku onim operatorima prokletim sto imaju lose kabele...zavrsi se i to skupi se nas trojica cekamo cetvrtog i petog...uleti i cetverti vice pjeva goni, najcesce laki poznati...al cojece sve je to fino lijepo i taman da pocnemo kerat skontamo
DJE PETI ?
Oj onda skontam medo isho po Rimu i Italy da trazi petog nidje ga naso nije, i onaj Koloseum bio nija ga nasho...I dok svi krenu u potragu za petim, otpocne nervoza, krene jedan sovat, drugi ode da jede, onaj pjeva dere se nateze ne mos se nadvikivat...Ja trazim protivnike na onom Mircu, vicem na svapskom, lazem skilleve samo da otopcnemo igru, i sto ti je crnjak dobijem ja i server i trebamo uc kad nema petog ba...i raspad sistema...jedan se naljuti izadje, drugom pukne konekcija, treci i dalje pjeva, al nea petog...zovnes onog wertua lik nikad kanter strajk nije imo, samo neki Counter Strike 1.6, a u mene pise Kanter Strajk, ja mu vicem nemos ti sa nama kad nisi na istom kanalu na ikonu, ti si vec u evropi, a on se samo smije vice e budalo moja...
A taktika ?
Pa kakva crna taktika nema petog, jedino da igramo 4na5, al nije to ljudski, njiha je vise i to svabe...zavrsimo otaj belaj raspadnemo se nakon sat vremena, a nismo ni zakerali...
A kad se slucajno skupimo, ma keraj na trcanje :
Ako su jaci nisu brzi
Ako su brzi ne znaj kratice
Ma goni ceraj
<3
3 na b ( 2 na plantu, jedan cuva sred kroz vrata; gleda imal ikog), 1 dg, 1 kr. ( ja na kr
rushamo, a, pa b, pa tunel pa sred, pa kr, pa b, pa opet kr, pa a.