Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Rapidshare acc ko pomogne

141 pregled · 10 odgovora · otvorena 02.09.2009. u 18:05

Pozdrav,

Već par dana se borim sa tastaturom jer mi ne radi Y. Jedino radi kad ga koristim sa drugom tipkom kao shift. Znam da je i Philosopher otvaro temu ali njemu se sama popravila. Ja sam čekao ali ništa:r

Dakle, pomagajte mi što brže možete...

Ko riješi dobiva RS acc

IGMIT
odnes gdje si kupio i poprave ti
bhcntr je napisao/la:
odnes gdje si kupio i poprave ti :D
To nije riješenje, nije do tastature nego do Windowsa
Rexy je napisao/la:
To nije riješenje, nije do tastature nego do Windowsa
Ne znam do chega bi moglo bit al ne bi bilo loshe da instalirash neki drajver meni je doso onaj miniCD uz tastaturu ja ga install i sve ok prebacish na bs ili hr jezik
egz3kut0r je napisao/la:
Ne znam do chega bi moglo bit al ne bi bilo loshe da instalirash neki drajver meni je doso onaj miniCD uz tastaturu ja ga install i sve ok prebacish na bs ili hr jezik ;)
Jesam, skino sam Driver sa stranice njihove...

http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15036
Rexy je napisao/la:
Jesam, skino sam Driver sa stranice njihove...

http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15036
Aj, probaj uninstall drajvere i onda idi ono add hardware u control panelu sacekas da ono sa "lupom" odradi idesh next i vidish imal tastature na popisu, ako nema idi Add a new hardware device i onda kad ti bude trazilo da install drajver ,onda' install taj shto si skino ne znam shta bi vishe , bit' mozda se nesht'o pokvarilo na tast..
egz3kut0r je napisao/la:
Aj, probaj uninstall drajvere i onda idi ono add hardware u control panelu sacekas da ono sa "lupom" odradi idesh next i vidish imal tastature na popisu, ako nema idi Add a new hardware device i onda kad ti bude trazilo da install drajver ,onda' install taj shto si skino ne znam shta bi vishe , bit' mozda se nesht'o pokvarilo na tast..
Uredu je to, to mi je tek od neki dan tako...
Control Panel - Regional and Language Settings - i tu nastimas, tj. izbacis engleski jezik.

Ak' te i dalje bude j*b*****, probaj switchati jezike pomoću alta i shifta, i onda vidi radi li.
iwdnplaysson je napisao/la:
Control Panel - Regional and Language Settings - i tu nastimas, tj. izbacis engleski jezik.

Ak' te i dalje bude j*b*****, probaj switchati jezike pomoću alta i shifta, i onda vidi radi li.
ne pomaže...

onda kad pritisnem Y bude Z a kad pretisnem Z neće Y
Rexy je napisao/la:
ne pomaže...

onda kad pritisnem Y bude Z a kad pretisnem Z neće Y
Hebiga onda.
pokusaj nastimat u cpanelu jezik tastature na hrvatski/bosanski
odes regional and language options/languages/details/settings
dodaj hrvatski/bosanski svejedno onda ukloni engleski prvi put ce pisat da nemoze da se ukloni klikni opet remove i nece ga vise bit apply valjda onda bude sve uredu ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.