Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reesident evil 5.Demo PC

75 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 20:12

E ovako vec sam bio postavio ovu temu ali nisam dobio konkretnih odg e posto sam veliki ljubitelj ove igre ponovit cu temu e ovako imali demo verzija za pc reesident evil 5 zznaci demo a ne bencmarkh posto sam 1 put dobio linkove od bencmarkh e cijenio bi svaki vas trud u namjeri da mi pomognete ja sam trazio al sve bencmarkh hvala unaprijed molim bez spama:D:D:D;)pozz
nema jos

edit: Jel' nesto nejasno kad kazem da nema demo, ako si pametniji Bog dao google pa trazi. Jel toliko tesko bilo kucati Resident Evil 5 Demo Dowonload.

Ne dizem se haveru nista, nego me nerivra kad neko ne pogleda na internetu, nego odma ovdje stavi temu.

I sacekaj full verziju jos par dana i igraj
Koliko ja znam, nema demo za PC
prEy_ je napisao/la:
nema jos

edit: Jel' nesto nejasno kad kazem da nema demo, ako si pametniji Bog dao google pa trazi. Jel toliko tesko bilo kucati Resident Evil 5 Demo Dowonload. :-X

Ne dizem se haveru nista, nego me nerivra kad neko ne pogleda na internetu, nego odma ovdje stavi temu.

I sacekaj full verziju jos par dana i igraj :)
a ful verzija za pc izlazi 18 septembra :Dznaci nema demo hhmm pozz..
Farko je napisao/la:
a ful verzija za pc izlazi 18 septembra znaci nema demo hhmm pozz..
Sto, dalje implicira, da ga nece ni biti
prEy_ je napisao/la:
nema jos

edit: Jel' nesto nejasno kad kazem da nema demo, ako si pametniji Bog dao google pa trazi. Jel toliko tesko bilo kucati Resident Evil 5 Demo Dowonload. :-X

I sacekaj full verziju jos par dana i igraj :)
sta se dizes ba koji qurac reko sam znaci nema ok i sta tebi nije jasno lol..:o9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.