Evo opet mene.. Ako moze neko da mi pomogne. Treba mi da stavim advanced search na site... Naprednu pretragu ali ne toliko naprednu
) Treba mi samo dva form taga (razumece webmasteri) znaci kao na mobile.de ja izaberem marku automobila a on u onom drugom mi izbaci ponudjene modele od te marke. I kad neko klikne na button Search. On ode na neku stranicu. Ako me kontate. Ev primer: U prvom form tagu mogu birati kontinente. I izaberem Evropu. Oni ce meni u ovom drugom form tagu da ponudi da izaberem samo drzave Evrope. I kad to izaberem npr. BiH i kliknem na search on meni preko hyperlinka prebaci na npr. www.bih.com!
Hvala svima koji su voljni pomoci!
) Treba mi samo dva form taga (razumece webmasteri) znaci kao na mobile.de ja izaberem marku automobila a on u onom drugom mi izbaci ponudjene modele od te marke. I kad neko klikne na button Search. On ode na neku stranicu. Ako me kontate. Ev primer: U prvom form tagu mogu birati kontinente. I izaberem Evropu. Oni ce meni u ovom drugom form tagu da ponudi da izaberem samo drzave Evrope. I kad to izaberem npr. BiH i kliknem na search on meni preko hyperlinka prebaci na npr. www.bih.com!Hvala svima koji su voljni pomoci!