Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 20 bodova

Wanted ... avatar i wallpaper

91 pregled · 7 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 17:50

Eto ako ko moze neka mi napravio neki avatar i wallpaper za ovih sramotnih bodica :D nesto da pise "Wanted" ak zemoo???? :D
Hoš i muzičku želju za tih 20 bodova. Najbolji rad koji možeš dobiti je onaj koji je pravljen u paintu.
vulper je napisao/la:
Hoš i muzičku želju za tih 20 bodova. Najbolji rad koji možeš dobiti je onaj koji je pravljen u paintu.
sabane mali idi u troskoku odavde ;) ne spammaj djabe ovde si me skonto???
vulper je napisao/la:
Lik nema vise bodova , a ako znas da radis u PS a neces mu pomoci jer ne nudi dovoljno bodova idi odma ubi se.

J**o vas bodovi u supak , samo na to mislite...
BloodSeeker je napisao/la:
Lik nema vise bodova , a ako znas da radis u PS a neces mu pomoci jer ne nudi dovoljno bodova idi odma ubi se.

J**o vas bodovi u supak , samo na to mislite...
Bodovi su valuta na gamersu. Bi li ti uradio nekome nešto onako bez naknade. Dođe ti lik kojeg nikada u životu nisi vidio i kaže da mu iskopaš septičku jamu besplatno. Ti bi to uradio, zar ne?
Radim ja nes pomalo u PS mislim radio sam pa sam ope skino ps danas pokusa cu nesto pa ako ljepo ispadne bice edit a
btw vupler ti ni 20 boba nemas a za ovoliki spam dibijes i ban pa se pripazi
vulper je napisao/la:
Bodovi su valuta na gamersu. Bi li ti uradio nekome nešto onako bez naknade. Dođe ti lik kojeg nikada u životu nisi vidio i kaže da mu iskopaš septičku jamu besplatno. Ti bi to uradio, zar ne?
Glup.Ne usporedjuj rl life sa virtual life

Lik ti je ponudio bodove , radi radi , neces ne spammaj
Evo od mene samo wall.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.