Kome treba RS acc, neka mi se javi na PP, zasad imam 3, ako ćete uzet jedan, kosta 50 bodova, ako ćete uzet 2, onda mi trebate dat 90 bodova, a ako ćete uzet 3, onda 140 bodova.
Diskusija
U kanti
RS acc za bodove
126 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 14:25
Zar ima potrebe otvarati 3 teme oko toga da prodajes ove accounte??
Svakog koga zanima, i ko trazi potrudit ce se preko opcije trazi ili tako nesto.
A ionako ne mislim da ima vise od 500 ljudi ovde da ga koriste...
Svakog koga zanima, i ko trazi potrudit ce se preko opcije trazi ili tako nesto.
A ionako ne mislim da ima vise od 500 ljudi ovde da ga koriste...
Cuj RS acc za bodove
Ja to djaba dajem
Procitaj temu : http://gamers.ba/forum/10/77926/rs-acc/
Uskoro RS acc vol 2
EDIT : poklanjam 1 rs acc sa 50 GB limita,ko oce nek mi se javi na PM
Ja to djaba dajem
Procitaj temu : http://gamers.ba/forum/10/77926/rs-acc/
Uskoro RS acc vol 2

EDIT : poklanjam 1 rs acc sa 50 GB limita,ko oce nek mi se javi na PM
javis se fino momku pod nickom _HariS_ i dobijes acc djaba 

sto bi tebi davo beze <3

sto bi tebi davo beze <3
Ako nisu vaši accountovi, rs support ce ih vratit njihovim pravim vlasnicima. Tako da od krađe nema fajde.
RS Public accounti se viš ne mogu koristiti kao prije.
Čim se na accountu izmjenja par IP-ova , password se resetuje i šalje na mail vlasnika.
Recimo , najbolje je uploadovat nekoliko warez programa na Collector acc [o programima koji se često koriste te su neophodni npr. Antivirus ..] te ih okačite na desetak Warez foruma , ako tako radite stalno imat ćete Premium acc uvijek i vjerovatno ćete zaslužiti VIP na tom forumu.
Dokazano u spYovoj temi
Čim se na accountu izmjenja par IP-ova , password se resetuje i šalje na mail vlasnika.
Recimo , najbolje je uploadovat nekoliko warez programa na Collector acc [o programima koji se često koriste te su neophodni npr. Antivirus ..] te ih okačite na desetak Warez foruma , ako tako radite stalno imat ćete Premium acc uvijek i vjerovatno ćete zaslužiti VIP na tom forumu.
Dokazano u spYovoj temi
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.