Armins je napisao/la:
hmm...
Nije problem
ako igras Oblivion IV koji ti je lik level ??
daj malo objasni svoga lika sta ima sa sobom i sta nosi
Igram ja Oblivion
Ženski Breton lvl. 97, bolest : vampirizam, iskustvo: uništavanje Mankara Camorana, uništavanje Mehunes Dagona, zvanje Guild Mage, zvanje Gray Fox, glavni u Fighters guildi....
rado bih ti do sutra nabrajao, ali imam vampirizam i ne mogu izlaziti po danu, a zahvaljujući glupom bugu vještica mi nemože napraviti lijek za to. Inače prekucao sam cijelu igru, tri puta, treći put 100%, sa svim questovima, ali ostalo mi je par aleydskih ruševina i par dungeona koje nisam istrazio. Također presao sam igru na maximalnom lvlu tezine.
Itemi: koristim blade oružja, imam sword of fire damage, koji pored fire damage 10 pts on target daje i isti iznos za ice i shock damage, armor: ja mislim da je light daedric armor, imam i 7 skeleton ključeva, i dosta ringova, i oko 14000 golda
I da Oblvion se može igrati preko neta, treba ti:
- Oblivion verzija 1.2.0416 tj. Shivering Isles
- OBSE Loader
nakon toga pokreneš OBSE loader i eto ga

puno sreće, samo jako je iritantno igrati preko mp-a, jer ima dosta bugova, ograničen je lvl sistem, ograničen broj npc-ova kojih možeš povesti sa sobom...
I jedna mala disgresija: Kaže se samo Oblivion, ne Oblivion IV, razlog - zbog toga što je puno ime igre The Elder Scrolls IV : Oblivion.