Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oblivion IV kako mogu igrati preko neta(to jeste multi)

59 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 13:49

Igram vec dugo Oblivion IV sa modovima i sa expanzijama svog sam lika nabio toliko jako da sa njim mogu citav imperial city pobit a da njemu nebude nista !!
sad me zanima kak mogu igrati preko neta sa drugima igracima!
ali svako koje igrao Oblivion IV moze potvrditi da je to najbolji RPG ikada napravljen !!
oblivion kako ja znam nema multiplayer opciju jer sam ga i sam zavrsio do kraja i sve njegove expanzije i nikad nije bio namjenjen multiplayeru
ReptoR je napisao/la:
oblivion kako ja znam nema multiplayer opciju jer sam ga i sam zavrsio do kraja i sve njegove expanzije i nikad nije bio namjenjen multiplayeru ;)
hmm...
ti mislis ja sam vec vidio da seto moze !!
to se svodi na medjusbno klanje !!
to ide preko jednog programa !!
ali neznam ja to kakvo ali mozda se neko javi ko zna !!
Armins je napisao/la:
hmm...
ti mislis ja sam vec vidio da seto moze !!
to se svodi na medjusbno klanje !!
to ide preko jednog programa !!
ali neznam ja to kakvo ali mozda se neko javi ko zna !!
Pa ni San Andreas nema multiplayer a igra se preko neta.Ti ako nadjes, javi ali cisto sumnjam da ces to naci
suiCidal je napisao/la:
Pa ni San Andreas nema multiplayer a igra se preko neta.Ti ako nadjes, javi ali cisto sumnjam da ces to naci
hmm...
Nije problem
ako igras Oblivion IV koji ti je lik level ??
daj malo objasni svoga lika sta ima sa sobom i sta nosi
Armins je napisao/la:
hmm...
Nije problem
A gdje sam ja rekao da igram Oblivion IV.
Kazem samo da sumnjam da tako nesto postoji zato sto bi vecina igrala online.
Postoji,al josh je u beta fazi,treba par modova da se nadograde,postoji samo da hodate po mapi zajedno,moraju da naprave modove da mozete da dijelite iteme,questove i josh mnogo toga.
Bit će extra kad zavrse sve :D:D,jedva čekam
Armins je napisao/la:
hmm...
Nije problem
Igram ja Oblivion
Ženski Breton lvl. 97, bolest : vampirizam, iskustvo: uništavanje Mankara Camorana, uništavanje Mehunes Dagona, zvanje Guild Mage, zvanje Gray Fox, glavni u Fighters guildi....
rado bih ti do sutra nabrajao, ali imam vampirizam i ne mogu izlaziti po danu, a zahvaljujući glupom bugu vještica mi nemože napraviti lijek za to. Inače prekucao sam cijelu igru, tri puta, treći put 100%, sa svim questovima, ali ostalo mi je par aleydskih ruševina i par dungeona koje nisam istrazio. Također presao sam igru na maximalnom lvlu tezine.

Itemi: koristim blade oružja, imam sword of fire damage, koji pored fire damage 10 pts on target daje i isti iznos za ice i shock damage, armor: ja mislim da je light daedric armor, imam i 7 skeleton ključeva, i dosta ringova, i oko 14000 golda

I da Oblvion se može igrati preko neta, treba ti:
- Oblivion verzija 1.2.0416 tj. Shivering Isles
- OBSE Loader
nakon toga pokreneš OBSE loader i eto ga
puno sreće, samo jako je iritantno igrati preko mp-a, jer ima dosta bugova, ograničen je lvl sistem, ograničen broj npc-ova kojih možeš povesti sa sobom...

I jedna mala disgresija: Kaže se samo Oblivion, ne Oblivion IV, razlog - zbog toga što je puno ime igre The Elder Scrolls IV : Oblivion.
cuj u mene lik je tek level 20 !! ali taj lik sto je jak...
cuj:nemam niti jedne kuce u bilo kojem dvorcu...
IMAM:DOMROSS Castl platio sam ga 100 000 !!
u tome dvorcu ima moja garda kuhar kovac i sve zivo...
imam mac level 95 to jest nasao sam ga pomocu moda.
imam odjela sva ziva i maceve takodje....Samo cekam dok mi naprave naj stit od DRAGON FIRE !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.