Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

s00ky javi se odma!

214 pregleda · 14 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 23:46

Alo bree s00ky salji mi steam podatke tako si rekao napravio sam ti 4 slike i nisam bio sacuvao psd pa mu ponovo pravio iste pa upload na rapidshare,a spor mi upload mucio se,a rekao mi dati STEAM i to jos sam ga upozorio ako me slaze da cu zahtjevati da ga ban!

http://www.gamers.ba/profil/s00ky/

Vidite guestbook koji sam mu napisao!

evo teme da se uvjerite:
http://www.gamers.ba/forum/27/78003/wallpaper/

Sta smo preko PM pricali:

s00ky
Poruka od korisnika
jesil uradio

s00ky
Poruka od korisnika
daj mi psd....

s00ky
Poruka od korisnika
sve mi stavi

s00ky
Poruka od korisnika
dobit ces brate
samo mi posalji
i dajem ti
.... jel oces steam ili rs...

ovdje sam ga pitao koje igre imaju na steam-u

s00ky
Poruka od korisnika
uobicajene igre i l4d i call of duty ajde molim te daj mi taj psd od svih fajlova

s00ky
Poruka od korisnika
jel oces to uradit

s00ky
Poruka od korisnika
ma ne brini se necu te zajebat nego ti meni reci sta ces oces 1 rs ili steam

s00ky
Poruka od korisnika
ma ima nekih 5-6 mali igara onda cs zero half life cs 1.6 cs source l4d i call of duty .... ako oces dat cu ti i onaj relase code jer vise ne igram cs ni nista vise

ako nevjerujetee mogu ss staviti mislim znam nije to vas briga ali ako me slago vidi se da je deriste i da nije odrastao...

Obrati se administraciji, nije ovo MIRC. Posaljes fino poruku adminu sa sadrzajem koji je ubjedljiv i razmotrit ce tvoj slucaj, ali u ostalom ne razumijem poentu da ce biti banovan ako tebe prevari, nije to do admina ni 1%. Znaci sam si kriv, sam rjesavaj, ne znam mogu li ti admini tu pomoci jer nemaju veze sa tom prevarom.
Ban ces ga , bas ces ga zajebat XD .
Sta prevario te , ah oce se uvrijediti sto ce ga neko banovati ;)
Mozda znas onu..

Sam pao sam se ubio..Haveru pa ti meni sad napisa post da sam glupo nasjeo na foru, a evo i ti si..

Al ja ipak nisam nasjeo lik mi 100% salje cipove..
Jao jest' mu tesko napravit novi profil , a i ti si se puno namucio dok si napravio onaj wall.
Rexon sta nas boli briga ko je tebe zajebo,kad si glup nasjedas na gluposti.Ovo je prava spamerska tema,nedo bog da je cannabis online bilo bi svasta.
Nevjerujnikomprekonetasviteželesamozajebatigledajusvojukoristzarezneradimispejsbarhahahatačka
Son1K je napisao/la:
Rexon sta nas boli briga ko je tebe zajebo,kad si glup nasjedas na gluposti.Ovo je prava spamerska tema,nedo bog da je cannabis online bilo bi svasta.
Zato si ti tu da ga zamijeniš!
a sto se nisi obratio administraciji.

Odma bi ga ban i cao :/
sto se nama obracas , za to je zaduzena administracija a ne mi . Obrati se administraciji on dobije ban i et
Hajd skontaj kolko si glup ispao. Zasto nisi trazio da ti prvo da steam pa mu onda posaljes sve sto treba? Jer kontaj malo, on ti da steam, a koji ti qrac imas od toga sto mu neces poslati te slike. Logika je da bi mu poslao jer nemas nista od njih. Dakle tvoja greska, a nas to ne interesuje kao ni admine, jer nemaju nista s tim. Tipa prebije te na ulici npr. r3L0aded(prvog se tebe sjetio xD ne zamjeri) i ti dođes ovdje i trazis od admina da ga banuju :S Mislim niđe veze, boli nas qrac sto si ti ispao glup.

NHF samo govorim kako jeste.
Covjek ti jest valjda reko, al ti za onaj rad trazis steam...daj ba, budi realan, ja nebi dao 1 bod a kamoli steam...ccc...
~ n00bovi preko mene
Kakve veze administracija ima sa ovim?
Ko da je njega briga sto ce bit banovan...
~ profil id=41366
~ nista u shopu kupljeno
~ -10 bodova
Napravi novi profil,gotovo...

Nije da se mijesam ali nisu neki odlicni radovi za koje mozes uopste trazit steam.
Svaki n00b u ps-u ce takve radove napravit za max 15 min.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.