Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako uplatiti ? :S

246 pregleda · 10 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 19:02

Ok sad cete govorit noob ovo ono kako to neznas... naime sad sam stavio 30 KM na karticu i pokusao unijeti sve one informacije ime broj kartice i onaj zadnji broj s poledine kartice i stisnem confirm i neki error bude... no broj kartice sam napisao u razmaku kao 1000 2000 3000 4000 da mozda to problem nije ? :S tri puta sam probao pa nemogu vise... nezelim da sutra istu pogresku napravim zato molim help... Molio bi admina da prvom korektnom odgovori da aplauz jer nemam bodova i ako bi dao :( Hvala
Imaš li para na kartici ? To prvo provjeri... dešava se da nekad nema neko pa se zajebe

Post dobio šamar od cannabis4posho

Koliko ja znam 25 eura je 1 mjesec wow-a na originalu :r

Yanni je napisao/la:
krivo mislis... btw ako neznas nemoj nista odgovarat... i da imam para na kartici ;)
Yanni je napisao/la:
15 eura ili 2k golda nekom retardu das dobijes gc 2 mjeseca, ko sto ja radim odkad igram

Dobro ljudi pomazite a ne o tome raspravljat pls :S hitno mi treba :(
Prvo pogledaj je li ta banka u kojoj imaš otvoren račun i karticu podržava takve oblike plaćanja. Ja sam sebi morao otvarati u Reiffeisenu da magu uplaćivati na B-win jer većina banaka ne podržava takve vrste plaćanja, kao da su nelegalne

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Moras spojeno napisati CreditCard number, i takodje spojeno i verify numb ;) nema nista razmaka.
Ty nadam se da ce mi pomoci... Mage im coming :D hvala najljepsa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.