Prije svega pozdrav svima i nadam da necu dobiti BAN
U zadnje vrijeme ne mozes ni pomoci nikome i to ako pomognes, gospodin "žgoljo" Philosopher Udari šamar na postove na koje pomognes nekome, znaci ako ochu nekome da pomognem, jer znam, naravno ocu da pomognem i koji post da zaradim, ja cu mu napisati "je*em ti familiju sta seres, necu da ti kazem, al znam napusi se qrca" kako nebi dobio šamar
Jel to tvoja svrha Philosopher ??
Znaci "žgoljo" pali samare kako mu je qrcu cejf ?
ja mu posto 4-5 poruka zasto samar sto sam pomogo on nista ne odogovara, a evo tema na kojoj sam dobio šamar, nije 1. šamar !!
http://gamers.ba/forum/31/77958/gta-sa/
Ja cim dobijem samar, cim skupim kredita posaljem premium da ne budem u minusu da ne ispadnem neki spammer, ali radi "žgolje" ja to ne mogu, eto "žgoljo" zamoli admine da me banuju jer vidim da ti je to zelja,
EDIT: Nadam se da ces biti sretan ako dobijem taj BAN
I ako dobijem BAN nije mi zao,
a sada cao !!!
U zadnje vrijeme ne mozes ni pomoci nikome i to ako pomognes, gospodin "žgoljo" Philosopher Udari šamar na postove na koje pomognes nekome, znaci ako ochu nekome da pomognem, jer znam, naravno ocu da pomognem i koji post da zaradim, ja cu mu napisati "je*em ti familiju sta seres, necu da ti kazem, al znam napusi se qrca" kako nebi dobio šamar
Jel to tvoja svrha Philosopher ??
Znaci "žgoljo" pali samare kako mu je qrcu cejf ?
ja mu posto 4-5 poruka zasto samar sto sam pomogo on nista ne odogovara, a evo tema na kojoj sam dobio šamar, nije 1. šamar !!
http://gamers.ba/forum/31/77958/gta-sa/
Ja cim dobijem samar, cim skupim kredita posaljem premium da ne budem u minusu da ne ispadnem neki spammer, ali radi "žgolje" ja to ne mogu, eto "žgoljo" zamoli admine da me banuju jer vidim da ti je to zelja,
EDIT: Nadam se da ces biti sretan ako dobijem taj BAN
I ako dobijem BAN nije mi zao,
a sada cao !!!

Da te htio banovati, rekao bi cannabisu,wertu-u,zajki ili bilo kome drugom ko ima tu opciju. Ubuduce nemoj se zaliti ako nemas pravoosnovanu zalbu, i neke barem dokaze. Covjek je stariji od tebe 2 puta i ti nesto pricas.
SSS