Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zalba...

150 pregleda · 18 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 17:44

Prije svega pozdrav svima i nadam da necu dobiti BAN

U zadnje vrijeme ne mozes ni pomoci nikome i to ako pomognes, gospodin "žgoljo" Philosopher Udari šamar na postove na koje pomognes nekome, znaci ako ochu nekome da pomognem, jer znam, naravno ocu da pomognem i koji post da zaradim, ja cu mu napisati "je*em ti familiju sta seres, necu da ti kazem, al znam napusi se qrca" kako nebi dobio šamar
Jel to tvoja svrha Philosopher ??

Znaci "žgoljo" pali samare kako mu je qrcu cejf ?
ja mu posto 4-5 poruka zasto samar sto sam pomogo on nista ne odogovara, a evo tema na kojoj sam dobio šamar, nije 1. šamar !!

http://gamers.ba/forum/31/77958/gta-sa/

Ja cim dobijem samar, cim skupim kredita posaljem premium da ne budem u minusu da ne ispadnem neki spammer, ali radi "žgolje" ja to ne mogu, eto "žgoljo" zamoli admine da me banuju jer vidim da ti je to zelja,

EDIT: Nadam se da ces biti sretan ako dobijem taj BAN

I ako dobijem BAN nije mi zao,
a sada cao !!!
VI bi se karali za bodove, al jeftino ...

Post dobio šamar od vLexinho

procitaj pravila pa se zali, s razlogom ti je opalio samar .:*
warez zabranjen.
Nije rijec o je*enim bobama neg se on prawi nesh mangup za te shamare, haj da sam ja spammo ili nesh deseto radio sto nije po pravilima, svaka cast onda, neg bez razloga samar spuca...
Pa normalno da će ti opaliti šamar,jer si postao temu / post kakav ne smiješ
Gianny je napisao/la:
procitaj pravila pa se zali, s razlogom ti je opalio samar .:*
warez zabranjen.
jes pogledo temu ??
"A sad adiiiiiiooooo..." Znaš onu ? ^^

Btw. i mene je oshamario na jednoj temi gdje smo svi pospamali warez linkove za download csa, što je neki momak tražio da skine.

Al' štaćeš, valjda ima svoje razloge što je pošamarao sve redom, i bacio temu u kantu.

S ovom temom si samo pokazao lošu volju i mržnju prema njemu, znaš da mu nemožeš ništa, a on tebi može. Bezveze si samo digao temu, jer od 45k članova portala, sad će svi /whine radi toga što si ti dobio šamar.

Ovo nema smisla nikako.

~ Lock, delete kthxbai !
Pa sta ti imas dijeliti pravdu na forumu i postati pravila i sl. ?
1. Pravila su napisana i trebaju ih svi procitati. Koliko ja znam nisu tebe stavili na Gamers.ba da podsjecas ljude na to ?
2. Onaj post je cisti spam
3. Nisi ti ni Mod ni Admin da nekome govoris sta smije raditi sta nesmije. Admini imaju taj zadatak i sad za sad ga rade vrlo dobro
golgy je napisao/la:
VI bi se karali za bodove, al jeftino ...
Prodajem sestru za 100 BOBA.

On topic : Nemoj mi Reshada dirat'.
Pa jel ja njemu terbam klanjati da mi napise poruku razlog samara ??
GameR_4_ever je napisao/la:
jes pogledo temu ??
Jesil je ti pogledao? Nauci se gramatici. Nauci se pravilima, citiram: "WAREZ STROGO ZABRANJEN". Ti si postao link koji je warez, ripovana igra, sto je strogo zabranjeno. Samar si dobio kao opomenu da se to ne smije, koliko znam trebao bi dobiti ban.
Dobro ti je rekao, jesi li pogledao pravila Da te htio banovati, rekao bi cannabisu,wertu-u,zajki ili bilo kome drugom ko ima tu opciju. Ubuduce nemoj se zaliti ako nemas pravoosnovanu zalbu, i neke barem dokaze. Covjek je stariji od tebe 2 puta i ti nesto pricas.
Pa jel ja njemu terbam klanjati da mi napise poruku razlog samara ??
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa jel treba neka pamet da skontas sto ti je samar opalio ????? :SSSS
bosanacz je napisao/la:
Jesil je ti pogledao? Nauci se gramatici. Nauci se pravilima, citiram: "WAREZ STROGO ZABRANJEN". Ti si postao link koji je warez, ripovana igra, sto je strogo zabranjeno. Samar si dobio kao opomenu da se to ne smije, koliko znam trebao bi dobiti ban.
Dobro ti je rekao, jesi li pogledao pravila Da te htio banovati, rekao bi cannabisu,wertu-u,zajki ili bilo kome drugom ko ima tu opciju. Ubuduce nemoj se zaliti ako nemas pravoosnovanu zalbu, i neke barem dokaze. Covjek je stariji od tebe 2 puta i ti nesto pricas.
ma nek me banuju odma ako oce ba, ne zanima me !!
nek rade sta oces, nije mog g.ba njihov je ako oce nek me ban, samo ja znam da vise nikad u zivotu necu dici temu ni jednu...eto
pa se cujemo nekad...samo vishak sam ovdje...
pozz svima

P.S. LOCK
jes pogledo temu ??
Pa jarane pogledaj ti malo bolje. I ti i Mirza ste okacili linkove za download gta:sa. To je zabranjeno jer spada pod warez.
StealtH je napisao/la:
Pa jarane pogledaj ti malo bolje. I ti i Mirza ste okacili linkove za download gta:sa. To je zabranjeno jer spada pod warez.
ne mozes ti njemu objasnit vidis da ne konta.
Kako ti nije mrsko usred bijela dana pisati ovakvu emo temu?

Uopce nemas pravo ogovarati Philosophera niti bilo ko drugi na ovom forumu jer vas taj momak moze sve zajedno u zubima ponijeti, naravno ne mislim fiziciki kao sto ce vecina ulicara pomisliti nego intelektualno. Svoj posao obavlja veoma objektivno i posteno. Mislim da gamers.ba ne moze imati boljeg global moderatora. Posjeduje sve kvalifikacije za ovu vrstu posla i sve sto uradi je krajnje ispravno.
Istina je da poneki moderatori daju samar a za neciji trud nista nedadnu, kao menu...Ja napiso tutorial, nado se da makar dobijem aplauz, ma kakvi dobi ja bogami samarcinu...
Ali nema veze, nije ni moderatorima lahko naspravim ovoliko budala na ovom gamersu...
Ženi se, ženi se, hoće da me tuku, već odavno tamburu, ne ispuštam iz ruku.

Post dobio šamar od vLexinho

S3phirotH je napisao/la:
Kako ti nije mrsko usred bijela dana pisati ovakvu emo temu?

Uopce nemas pravo ogovarati Philosophera niti bilo ko drugi na ovom forumu jer vas taj momak moze sve zajedno u zubima ponijeti, naravno ne mislim fiziciki kao sto ce vecina ulicara pomisliti nego intelektualno. Svoj posao obavlja veoma objektivno i posteno. Mislim da gamers.ba ne moze imati boljeg global moderatora. Posjeduje sve kvalifikacije za ovu vrstu posla i sve sto uradi je krajnje ispravno.
Izvini ali ja jesam jedan od tih "ulicara"...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.