Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

admini HAHA

105 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.08.2009. u 01:00

Admin na Killnet Public Serveru :

~ Kao sto svi znate "Killnet Public Server" se mijenja iz temelja, do polovine septmbra ove godine.
Kao prvo imamo jedan problem sad, tj. problem je sa pingom koji otezava igranju na serveru, ali taj ce se problem
rijesiti do nedjelje navecer, tacnije 30.08.2009.
Ja kupujem "Killnet Public Server" za nekoliko dana, i server cu dovesti u red, prvo sta cu uraditi jeste da
stavim na server 30+2igraca(slota), sad je 24+2 !
Druga stvar, jeste da nabavim (TACNO) - 20 - ADMINA koji ce se brinuti za red i mir na serveru !
Na serveru ce biti najbolje skripte, uglavnom jednom rijecju bice predobar "Public Server"., ako bude sve kako treba
vidjecu da dignem i drugi "Killnet Public Server #2", ali osim toga 100% imacemo Ventrilo server od 40(slotova) za pocetak,
poslije cu produziti na 75, pa cak i 100 !
Jos nesta, sto ce biti jeste dva "Killnet CW Servera #1 i #2", kako bi se mogle igrati stalno Lige, i tu ce biti nas forum,
koji i dan dasas postoji, samo je zapusten i treba ga dovesti u red, ali bice osoba zaduzena za forum ;)

~ Kad si sve to procitao, sve je ovo diwno, ali treba ovo sve placati !
Ja nisam u stanju da idem iz mjeseca u mjesec u minus, zato sam odlucio da se admini placaju "10KM MJESECNO", kako bi
imali i "Dva Public servera, dva CW Servera i Ventrilo i Fourm"..

SAD OVO !!!

## Odlucio si da budes admin ?

- Naravno na msn-u mi das sve podatke (Ime,Prezime,Mjesto Stanovanja,Datum rodenja i broj mob/tel).
- Naravno pare uplacujes/te na moj bankovni racun, koji cete dobiti prilikom zavresetka radova na serveru !
- I svi "ADMINISTRATORI" ce morati uplatiti 30 KM prvi put, jer valja to sve poplacati!
- Naravno kad se uplati tih "30 KM", svaki od vas ima "ADMINA NA 3.Mjeseca ili 90 dana"..
- Kad prodje tih 3.mjeseca, ako zelis/te/i ta osoba(player) da jos ima admina, naravno nastavlja sa placanjem!
- Pravilo je to : "Da svaki od Administratora uplati pare na moj racun 10(deset)dana, prije isteka dopune, odnosno vremena
koliko je para uplatio ..
- U protivnom, ako igrac(koji je bio administrator na "Killnet Public Serveru";) ne uplati pare na moj racun 10(deset)dana
od isteka dopune, "Admin (@)" mu se ukida, sve dok ne uplati ponovo pare na racun "!
- Cijene su slijedece : 10 KM = 1.Mjesec ; 20KM = 2.Mjeseca ; 30KM = 3.Mjeseca ; 40KM = 4.Mjeseca ; 50KM = 5.Mjeseci i sve
tako....

NAPOMENA !!!

// Administratori koji su uplatili pare na moj racun, nemora znaciti da nemoze izgubiti "admin funkciju na serveru", s tim
da ce Administratori biti upuceni na pravila, koja su jos u izradi XD

Toliko za sad =)

by DEADLY.

HAHAHAHAHAHAHAAHA mnogo je sldak :D
Kako je to retardiran server... Posaljes 30 KM, i tako 20 admina.

30x20 = 600 KM

Kad fino primi pare kaže :" Nema servera, sjebani ste" i jebiga.
Koji klosar.Ne mozes dati admina zasluzeno , nego svi moraju placati , znaci svaki admin je tajkun ^^
E moj Dino
btw. Nisam bas skont'o! Ko ovo govori?

Post dobio aplauz od bak1r

Ovo sa plaćanjem je čisto sranje, dođe neko retardirano dijete sa 12 godina, kupi sebi admina i radi po serveru šta oće.
Ko već oće da pravi neki 'jak' public server, treba uzeti što bolji hosting, ubaciti neke normalne skripte (ništa pretjerano)i naravno trošak dijeliti sa par RL frendova, koji će također biti head admini.
I to je to, za manje od pola godine server će ti dostići veliku popularnost, naravno ako ne budeš rtd, pa banovo svakog ko ti dadne HS.
kao prvo sigurno ti nece trebat toliko para izracunaj 20x30 (sto ti svi prvo moraju uplatit 30 km) to ispadne= 600 km,20 admina po 30 km,pa onda kasnije 20x10=200 km mjesecno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.