Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FPS problem :S pls help

114 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.08.2009. u 00:45

E ovako kupio sam novu graficku Ati radeon X3450 HD 512 MB

Prvi problem: je sto ne mogu pokrenuti kanter u OPEN GL nego moram u softvere

A drugo kako da fps povecam, los mi je fps 60 :S , a imam dobru graficku plss pomozite mi
Ti si dečko koji je očito hendikepiran u mozak.

Koristi opciju "traži" ajdolu.
Iskljuchish vertical sync u nVIDIA control panel i btw imash 1001 temu shto se tiche fps problema i svega +
Google.com - the mother of all knowledge <3
Ovako prvo za fps 60 problem ti je sto ti je u grafi upaljen vsync. Odes u Control Panel grafe i nadjes 3D options>vsync : Force OFF !!!

A ovo software mod ti ne valja, probaj kad udjes u igru OPTIONS>>VIDEO>>RENDERER i odaberes tu openGL. ON ti je najbolji za cs i on bi morao da radi !;)

EDIT:
Kazes ne moze openGL, onda bi trebao da instaliras ponovo patch ili reinstaliras cs !
Posto vidim da si novi ...Care u buduce korisiti opciju TRAZI ..a ne odmah dizati temu...takvih tema je bilo X ...samo malo da si pretrazio..a imas i google.ba pa sad biraj ..sretno
HAUSaufGABEN je napisao/la:
Iskljuchish vertical sync u nVIDIA control panel i btw imash 1001 temu shto se tiche fps problema i svega +
Google.com - the mother of all knowledge <3
hahahah, legenda si u Ati kartice ugasi vsync u nVidia control panelu

momak,. nisu ti drajveri instalirani, stavi taj CD što ti je došo uz grafičku i instaliraj drajvere. Ako nema CD-a, evo ti onda link, skini i instaliraj.

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
Ja mislim da su driveri instalirani, međutim, treba samo update drivere od grafičke, jer sam imao sličan problem.

Nadam se da će ti ovo pomoći. : )
imam ja tu grafu.. nije nesto, lock ima jedva 99, vsync iskljuci,nove drivere instalaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.