Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ecsro problem !

129 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 22:02

Naime poceo sam igrati ecsro ili na silkroad private serveru !

Znaci problem je u tome sto kad god poginem na igrici ili probam se teleportovat dobijem diskonekt isto se desava i prijatelju mom !

Zna li iko u cemu je problem jeli treba neki dodatak ili nesto ???

Molim bez spama i debilizma !
Hmm verovatno je do servera, probaj kontaktirati GM-a i objasniti sta se desava, jbg privatni je, mora biti nekih bugova pa nije ni orginal perfektan.
vLexinho je napisao/la:
Hmm verovatno je do servera, probaj kontaktirati GM-a i objasniti sta se desava, jbg privatni je, mora biti nekih bugova pa nije ni orginal perfektan.
hmm sve je moguce samo je fazon sto sam noob pa neznam ko je GM i kako kontakt ga jbg...

Ali pitam Zilla-u njemu se to nikad nije desavalo a igramo na istom serveru !? Cudno !
Igram 2 godine na ecsro-u, i nisam u zivotu cuo da se tu nekom desava xD
Probaj opet re-extractovat 1.141 client, uglavnom 100% nije do servera, do tebe je.

@Edit: Ne, kad extractujes iz prvog parta, koristi rar automatski sve ostale partove iz tog foldera dok sve ne extractuje.
Kad extractujes pokreni silkroad.exe iz foldera u kojem si ga extractovo ...

@Edit2: Btw zar nije sexy 70:70 bower ? xD

Zilla je napisao/la:
Probaj opet re-extractovat 1.141 client, uglavnom 100% nije do servera, do tebe je.

@Edit: Ne, kad extractujes iz prvog parta, koristi rar automatski sve ostale partove iz tog foldera dok sve ne extractuje.

Pokusacu i vidjeti znaci uradim extract part 1 u folder ecsro i pokrenem igru iz parta 6 tako mi je objasnio jedan lik !?

Edit: ok, pokusacu !
Zilla je napisao/la:

pih ono ti ja jos dole log off iz igre :D

on topic:

BTW ako nemogne to pm me pa cu ti dat megaupload link tj. svih 6 partova u jednom folderu da skines :)
arno123 je napisao/la:
pih ono ti ja jos dole log off iz igre :D

on topic:

BTW ako nemogne to pm me pa cu ti dat megaupload link tj. svih 6 partova u jednom folderu da skines :)
Ja I ne igram vise, cekam snow shield, ako nisi vidio forum pisu da je brzo spreman :D
Samo udjem na acc, i flamam turke i svabe po globalima, mrzim i svabe i turcine na sro-u, bacam po 200 globala dnevno radi gluposti, al imam jos 2.5k silka ^^
@Edit: znam, na 56k sam sad do prvog, prebacujem se sa kablovskog na xdsl, i btw kupi skill pointe, ja sam FF za 90, a ako povecaju cap na 100, bice i za 100 =D
Zilla je napisao/la:
Ja I ne igram vise, cekam snow shield, ako nisi vidio forum pisu da je brzo spreman :D
Samo udjem na acc, i flamam turke i svabe po globalima, mrzim i svabe i turcine na sro-u, bacam po 200 globala dnevno radi gluposti, al imam jos 2.5k silka ^^
@Edit: znam, na 56k sam sad do prvog, prebacujem se sa kablovskog na xdsl, i btw kupi skill pointe, ja sam FF za 90, a ako povecaju cap na 100, bice i za 100 =D
ma ja evo sad mozda i zamjenim za nekog :) gledo sam na forumu to :) al ce bit jos do tada....ja jos nisam ff je***o spustanje skileva -.-

usput rulf te je trebo na msn :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.