Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Derby della Madonnina

204 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 19:11

E'o veceras u 20:45 igra se jedan od najvecih svjetskih derbia Derby della Madonnina..

Inter nije bash najbolje otvorio sezonu , remi protiv Barija ne ulijeva povjerenje navijacima Intera , dok na drugoj strani Milan je jako dobro otvorio sezonu pobjednom protiv Siene , dobio dodatno samopouzdanje , a i dodatni plus je fenomenalna igra Ronaldinha...

Vashe prognoze , misljenja itd..
Moja je prognoza da Juventus uzima Scudetto (za LP da i ne pričam)!

A šta očekivati od utakmice ova dva kluba? Maksimalno jedan gol i puno patnje.
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Ma ja mislim da ce Inter pobijediti,ipak su oni jaci od Milana
- bash tako...a ovo inter nij najbolje otvoro sezonu, odkad se to gleda nakon 1 utakmice :S
- edit: mislio sam nakon 5 kola najmanje al...juve i milan u narednih 3-4 godine nece vidjet skudeta
ryL je napisao/la:
- bash tako...a ovo inter nij najbolje otvoro sezonu, odkad se to gleda nakon 1 utakmice :S
- edit: mislio sam nakon 5 kola najmanje al...juve i milan u narednih 3-4 godine nece vidjet skudeta
Upravio tako,negleda se jedna utakmica nego se gleda sta je tim uradio u protekloj sezoni i koje su igrace doveli
To vaterpolo jel?
Volio bih da milan dobije, jer mrzim Inter iz dna duše
Pa prenosi li ijedna televezija ovo? :(...sem hrt -a 2 koji zamrače idioti kad je sport....:@

Napišite ako znate pls....
Ivanhoe je napisao/la:
Pa prenosi li ijedna televezija ovo? :(...sem hrt -a 2 koji zamrače idioti kad je sport....:@

Napišite ako znate pls....
- niko ! al polako, sad ce onaj q iz bihneta 3u1 ( tv,net i telefon, pa ce ku**u pjevat )
Sto se mene tice inter bolji igraci bolje sve milan ove sezone nece igrati neku ulogu

inter 2 razlike
Ryl, slažeš li se da je Inter igrao kada je i Zlaja igrao?

Za Milan si u pravu.

Al', Juve je Juve.
Milan lagano.
DruGaBrieL je napisao/la:

Za Milan si u pravu.

Al', Juve je Juve.
Evo jedan pravi covijek.

Inter sto je pobjedjivao, pobjedjivao je.

Forza Juve!

Post dobio aplauz od bak1r

AtoM je napisao/la:
Evo jedan pravi covijek.

Inter sto je pobjedjivao, pobjedjivao je.

Forza Juve!
Nevjerujem da Juve ove godine moze nesto uradit diego je predobar igrac ali kada sneider eto milito pocnu udarati nemoze se tu provuci lopta :o
DruGaBrieL je napisao/la:

Za Milan si u pravu.

Al', Juve je Juve.
- inter je postojao 100 godina prije ibre, postojat ce jos :S pa nece klub propast zbog jedog igraca
Moze ovo Inter uzet , ne navijam ni za jedan od ova dva teama ali znam da moze Inter Ladno uzet

Diaby-u je**m mrtve , HVALA !

Arshavin Euro Go danas !
0:3 za Inter , hvala .
FrisK je napisao/la:
Milan lagano.
- dobri su...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.