Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ironman mod:D

106 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 17:16

ovako.Skinuo sam iron man mod:D for SA. ne znam gdje da to stavim u rockstar game pa pomozite!!:D:o
Pregledaj to sto si skin'o, mora imati neki Readme fajl i tu da pise...
Pa vjerovatno folder models.

Imaš read me file. I piše ti gdje šta da c/p.

Inače ti ne možemo pomoći jer nemamo link moda.
4rm4n1 je napisao/la:
Pregledaj to sto si skin'o, mora imati neki Readme fajl i tu da pise...
!!!DON`T UPLOAD THIS MOD BY YOURSELF!!!
-------------------------------------------
Replace your original files with mine et to pise u readme file
imag3 je napisao/la:
Nadji jedan fajl, kopiraj mu ime, otidji u GTA:SA folder i klikni F3 - pa paste ime fajla i klikni search.

Kad' nadje, pogledaj dole u kojem je tacno folderu to, pa tu kopiraj te fajlova od moda.
imag3 je napisao/la:
To znači da ti fajlovi već postoje i da ih ti moraš zamjenit' s tim koje si dobio. tj. skinuo , uradi to. I instaliranje tog moda je gotovo.

Znači gledaj ovaj primjer , igrica Boglike v2 , i sad ima file :

edge.dat

I ti si skinuo file tj. edge.dat

I samo zamjeniš edge.dat i radit će.

valjda si skont'o :D
Kao prvo skines program pod nazivom Alici's Img Editor!

DOWNLOAD LINK : http://gta-worldmods.t-n-network.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=1840&download=go

2.Otvoris Alci's IMG Editor i odete File->Open

3.Zatim lociras GTA3.img koji se nalazi u Disk\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models te ga otvoris

4.Odes gore na strelicu koja je u smjeru prema dolje [IMPORT]

5.Nakon sto odes Import pronadjete mod koji zelis ubaciti ime moda.txd i ime moda.dff te ih oznacis i odets open

Kada to sve napravis odets gore na dieksetu i te stvari ti se ubace u GTA3.img te u svom GTA:SA imas modove
Enes je napisao/la:
To znači da ti fajlovi već postoje i da ih ti moraš zamjenit' s tim koje si dobio. tj. skinuo , uradi to. I instaliranje tog moda je gotovo.

Znači gledaj ovaj primjer , igrica Boglike v2 , i sad ima file :

edge.dat

I ti si skinuo file tj. edge.dat

I samo zamjeniš edge.dat i radit će.

valjda si skont'o :D
ee buraz, sve ja pobriso ono gdje sam stavio:( sta cu :D znas kad tek udjes u model pa ima onih sranja na pocetku ja sve pobriso sem onih foldera drugih:D
Hej ljudino pusti ti otu dvojicu sta pricaju.Ja cu ti sad sve objasniti.Ja sam ti pro u ovome ;)

Upustvo:

1. Downloaduj IMG Tool 2.0- http://www.thegtaplace.com/downloads/f552-img-tool-2-0

2.Instaliraj i pokreni.

3.Kad otvoris IMG Tool odes na File-Open-Rockstar Games > GTA San Andreas > Models > Skins i kliknes dvaput na Skins

4.Extraktuj sve iz foldera odakle si skino taj Ironman mod na Desktop(nemoj izlaziti iz IMG Tool-a)

5.Sad odi ponovo na IMG Tool,pa odi na Edit-Find pa ces tu u Search-u ukucati gimp.txd

6. Sad kad ti je naslo,pritisni desni klik Replace pa odaberi onaj gimp.txd sto si extractovo na Desktopu.

7.Sad to uradis i za gimpleg.txd,gimpmask.txd i gimpshoe.txd

8. Kad to zavrsis,izadji iz toga svega,pokreni GTA San Andreas & Enjoy

Ako me imas jos sta sta pitati pitaj me na PM.

Molim aplauz !

Sa koje stranice si skinuo , mora pisati gdje c/p .....ako ne piše na stranci imaš readme fajl i tamo piše ...
NIJE_BITNO je napisao/la:
Sa koje stranice si skinuo , mora pisati gdje c/p .....ako ne piše na stranci imaš readme fajl i tamo piše ...
neka neka,ja sam mu sve objasnio,neka posluša mene
proxio95 je napisao/la:
Hej ljudino pusti ti otu dvojicu sta pricaju.Ja cu ti sad sve objasniti.Ja sam ti pro u ovome ;)

Upustvo:

1. Downloaduj IMG Tool 2.0- http://www.thegtaplace.com/downloads/f552-img-tool-2-0

2.Instaliraj i pokreni.

3.Kad otvoris IMG Tool odes na File-Open-Rockstar Games > GTA San Andreas > Models > Skins i kliknes dvaput na Skins

4.Extraktuj sve iz foldera odakle si skino taj Ironman mod na Desktop(nemoj izlaziti iz IMG Tool-a)

5.Sad odi ponovo na IMG Tool,pa odi na Edit-Find pa ces tu u Search-u ukucati gimp.txd

6. Sad kad ti je naslo,pritisni desni klik Replace pa odaberi onaj gimp.txd sto si extractovo na Desktopu.

7.Sad to uradis i za gimpleg.txd,gimpmask.txd i gimpshoe.txd

8. Kad to zavrsis,izadji iz toga svega,pokreni GTA San Andreas & Enjoy

Ako me imas jos sta sta pitati pitaj me na PM.

Molim aplauz !

ee nema mi skinsa sta
cu:D
imag3 je napisao/la:
ee nema mi skinsa sta
cu:D
nisam siguran jel se ono zove skins,uglavnom nekako tako,vezano je za tijelo i odjecu,pokusaj taj svaki ispod toga gta3,vidjeces

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.