Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

posudba acc -a na www.themaniacs.org

88 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 11:47

E pozdraw omladino..
Naime treba mi acc na gore nawedenom forumu, prawio sam acc, al' mi administrator nije odobrio, jer ga wjerowatno moram licno poznawati, ili acc moram dobiti preko nekoga, ili otici u udruzenje (a udruzenje mi podaleko tako da mi se ne ide, skroz na drugi kraj grada)
acc mi treba da widim neke pojedinosti oko sutrasnjeg gostowanja u Lukawici, i acc nechu zloupotrijebiti budite sigurni..
Mozete mi se jawiti na pm, ako posjedujete nawedeni acc i ako ste ga spremni posuditi, a ja cu wam dat swe podatke (msn, broj moba, kucnu adresu :$)
Za neupucene, onaj koji zloupotrjebi acc-a na themaniacs.org moze snositi welike posljedice...
I josh jedna molba na kraju...
Pls nemojte spamat, Iskreno me ne zanima za koga wi nawijate, washe misljenje o tabeli, ko je po wama bolji ili gori u nawijanju i fudbalu kod nas...
Samo mi treba acc ne washe misljenje...
Hwala unaprijed, znam da owdje ima dobrih pripadnika gore nawedene nawijacke grupacije...
Reci meni koje ti pojedinosti trebaju ? Ja imam acc tamo , zabranjeno ja davati info accounta sa tog foruma
Ovako ako zelis da ti bude aktiviran acc , javi se Sanjin - u

Posalji mu poruku na youtube account ~ Njegov acc

Samo mu reci da si se regg , reci mu nick i jos mu nesh reci , javit' ce ti se lik danas il' za dan , cim on bude tu odmah odg [:

~ Ja imam tamo acc , ajd javi se na pm pa mi reci sta da ti c/p , posto ne mogu davat' pw od accounta
imo sam ja.. al sam zaboravio pw,ako se sjetim dam ti ga zauvjek,posto ja koristim od jednog lika acc i bolje mi s njegov acc-a :D
Medixon je napisao/la:
imo sam ja.. al sam zaboravio pw,ako se sjetim dam ti ga zauvjek,posto ja koristim od jednog lika acc i bolje mi s njegov acc-a
Nick ?

Pa mozes mi na pm napisat :S
Cuj nije za pricu , pa nije ...
RA1LER je napisao/la:
Nick ?

Pa mozes mi na pm napisat :S
Cuj nije za pricu , pa nije ...:r
nije za pricu.
miire je napisao/la:
Ovako ako zelis da ti bude aktiviran acc , javi se Sanjin - u

Posalji mu poruku na youtube account ~ Njegov acc

Samo mu reci da si se regg , reci mu nick i jos mu nesh reci , javit' ce ti se lik danas il' za dan , cim on bude tu odmah odg [:

~ Ja imam tamo acc , ajd javi se na pm pa mi reci sta da ti c/p , posto ne mogu davat' pw od accounta :r
E brate, poslao sam mu priwatnu poruku, nadam se da si uprawu, kad kazesh da ce mi odgoworiti...
A zanimju me neke pojedinosti oko sutrasnjeg gostowanja, jer je u prodaji za nas samo 1200 karata, a siguran sam da ce nas biti wise, pa da widim kakwe su sanse da swi udjemo, postoji li mozda nekakaw nacin (hocel se pustat u prodaju za nas wise karti)..
To me trenutno zanima, a sto se tice Sanjina nadam se da si uprawu za njega, i nadam se se da ce mi pozitiwno odgoworiti...
Ako ne odgowori, wolio bih da mi ti c/p owe gore pojedinosti oko karti (ako uopste postoji topic na forumu)..
Hwala , buraz u swakom slucaju, i hwala buraz unaprijed za c/p.. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.