Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Beck's Server..

33 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.08.2009. u 14:22

Pozz, prestavljam vam Beck's Publick Non - Steam server, novotvoreni server, velika zabava...:) E ovako ko bude aktivan na serveru neko vrijeme i zovne 5-10 igraca dobije admina....:) Nije zb-ancija.
IP:77.78.197.61
Dodite i zabavite se server onako fin, kao sto sam vec rekao zabavan ispunjavamo zahtjeve, a sto je glavno nema citera i nema laga, bez obzira koju konekciju da imate. Eto toliko, naravno dodjite i zovite raju...:) HVALA..:)
Kako prozirno...nema cietra nema laga ....sta jos ima na tom serveru....jer ako dodjem cu uvijek bit prvi?

Sretno sa serverom ...ali ovdje zabranjeno reklamiranje..
RizlaaaaA je napisao/la:
Kako prozirno...nema cietra nema laga ....sta jos ima na tom serveru....jer ako dodjem cu uvijek bit prvi? :r

A sry, ali stvarno nam treba igraca za pocetak..:) A i to je ozb, da nema laga ni citova, a ti bujrum..:) Iskusaj se..:) Da vidimo kakav si..:)
Kod mene je dial-up. Hoce li mi biti laga? :(
RizlaaaaA je napisao/la:
Kako prozirno...nema cietra nema laga ....sta jos ima na tom serveru....jer ako dodjem cu uvijek bit prvi?

Koliko znam steam serveri su dozvoljeni

btw Sretno sa serverom sad skidam kod brata neku igricu za moj pc neka iz 41 pa cu uci da vidim ping i server gl
RizlaaaaA je napisao/la:
Kako prozirno...nema cietra nema laga ....sta jos ima na tom serveru....jer ako dodjem cu uvijek bit prvi? :r

koliko sam ja upucen dozvoljeno je reklamirati steam server... ako sam pogresno upucen ispravite me :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.