Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bhop

214 pregleda · 16 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 18:30

Da li mi neko moze objasniti kako da uradim bhop....ono da brze trcis i to....il' da mi da neki link sa video klipom i objasnjenjem al da je na bosanski!

(by Damir)
Najbolju Guide:
http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc

uci se bez scripte!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko ti to ne moze objasniti moras sam nauciti uglavnom bindas da skaces na mousewheeldown i zatrcis se i zabacis se i stranu kad skocis levo drzis A kad skocis desno drzis D (NI SLUCAJNO NE DRZI W)
vLexinho je napisao/la:
Niko ti to ne moze objasniti moras sam nauciti uglavnom bindas da skaces na mousewheeldown i zatrcis se i zabacis se i stranu kad skocis levo drzis A kad skocis desno drzis D (NI SLUCAJNO NE DRZI W)
ma moras samo refleks i brzinu imat da pritisces A i D :r
Treba ti tu skilla dosta moras vjezbat puno, najbolje kreiraj sam mapu idi na youtube gledaj kako ljudi to rade i pokusavaj i ti, ako mislis za jedan dan da naucis odustani odma ja mislim da ti jedno max 7 dana vjezbanja treba.

Edit: Jbg provali se ocito da sam malo posmotan bio dok sam ja ucio xD.
http://www.youtube.com/watch?v=l3knVZVEm-U
guber90 je napisao/la:
Treba ti tu skilla dosta moras vjezbat puno, najbolje kreiraj sam mapu idi na youtube gledaj kako ljudi to rade i pokusavaj i ti, ako mislis za jedan dan da naucis odustani odma ja mislim da ti jedno max 7 dana vjezbanja treba.

ja naucio za 2 dana prvi dan mi drug pokazo kako trebaa i nisam mogo al zato drugi dan kreiro sebi kod kuce dd2 i citav dan sam pokusavo dok na kraju nisam skonto nez bilo je oko 22h i sad skacem ko velki ma lahko je naucit ako znas kako treba a ako neznas pravila nemoj ni radit ugl vLex ti je dobro objasnio samo jos mishom trebas lijevo i desno...
KEW4M0N1ZER je napisao/la:
ja naucio za 2 dana prvi dan mi drug pokazo kako trebaa i nisam mogo al zato drugi dan kreiro sebi kod kuce dd2 i citav dan sam pokusavo dok na kraju nisam skonto nez bilo je oko 22h i sad skacem ko velki :D ma lahko je naucit ako znas kako treba a ako neznas pravila nemoj ni radit ugl vLex ti je dobro objasnio samo jos mishom trebas lijevo i desno... :)
Hehe dobro tebi je drug pokazo i cijeli si dan vjezbo ja mislim da uzme jedno sedam dana po 1 ili 2 sata a da moze i igrat cs da nespadne mu sada skill :D.
guber90 je napisao/la:

lol 7 dana? Mozes odmah naucit samo treba ritam skontat ( mousewheeldown - a - mousewheeldown - d - mousewheeldown - a -mousewheeldown -d...)
PoacheR je napisao/la:
lol 7 dana? Mozes odmah naucit samo treba ritam skontat ( mousewheeldown - a - mousewheeldown - d - mousewheeldown - a -mousewheeldown -d...)
Hehe bgm ja znam da je meni i mojim nekim drugovima trebalo toliko al ne da konstantno vjezbamo vec nak pomalo, sve zavisi kako ko al et brw za tebe :D.
vlex ti je fino objasnio, samo pratis misem jos u koju stranu skaces
Ma buraz to moras uciti samo svojim rukama A ne gledajuci ove klipove, vjezbaj
e sjecate se kad sam ja pitao za unddetcted skriptu bhop .. nisam je nasao al sam naucio bhop pomalo 2-3 krenem! hehe za mjesec cu 10
Brate ides na www.fpsbanana.com i odes na scripte i nadjes za bhop al ima jos toga da se radi..Javi mi se na msn [email uklonjen]:D
jaki7 je napisao/la:
a kad ocu brzo da trcim da li smijem da drzim "W"?
Smijes dok se zatrcis a kad pocnes radit pustis to onda Jump, A I MIS LJEVO I tako sve samo obrunto!:(:(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.