Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Balkan-Gamers

175 pregleda · 19 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 16:18

Posjetite Nas Gaming Comunity, Balkan-Gamers.net.

Trenutno smo u izradi, tako da ni vlastiti logo nismo stigli napravim, pravimo portal kojeg bas i nije lagano napravit.
Trazimo moderatore, prijave mozete vrsiti ovdje: www.balkan-gamers.net/forum
Ukoliko bude bg.net aktivan, smjestit cemo umjesto obicnog smf-a, novi IP.Board forum.

Info:
Ime: Balkan-Gamers
Link: http://www.balkan-gamers.net
Forum: http://www.balkan-gamers.net/forum

Balkan-Gamers | Sve za Vas!
Woaaaaaaaaah bejb!

Imate čak instaliran Simple Machines Forum , pa vi ste legende.

Ako vam uspije forum instalirat ćete čak " NULLED verziju popularnog forum software-a Invision Power Board 3.0.1 ... I stavit ćete neki skin dloadan sa nekog warez foruma.

Sve najbolje vam želim. DaBogda vam uspio forum do sutra.
Forum odlican,nadam se da ce te uspijeti u ovome . nemam vise sta reci sve je dobro...

GL

1337/10
Znas li sta znaci pojam "sve"?

E to sve ste ukrali sa gamers.ba, ne totalno sve, sreca pa niste majstori kao bU i kemo, pa da uzmete i bodove i skriptu mozda cak...

Kategorije na forumu ste uzeli, ali ne znate custom njanjanjanaj...

Vijesti kradete sa gamers.ba

Volim vas..

Dabogda uspjeli

do 17 sati
Jason je napisao/la:
Woaaaaaaaaah bejb!

Imate čak instaliran Simple Machines Forum , pa vi ste legende.

Ako vam uspije forum instalirat ćete čak " NULLED verziju popularnog forum software-a Invision Power Board 3.0.1 ... I stavit ćete neki skin dloadan sa nekog warez foruma.

Sve najbolje vam želim. DaBogda vam uspio forum do sutra.
Nije bas fer, da blatite portal, kao sto sam reko U IZRADI smo! I Invision Power Board cemo kupit, ali nam se neisplati da ga sad uzimamo bezveze, kad smo tek otvoreni...Radimo na custom portalu i ostalo, samo forum IP. Board ce biti...Vjerujem i da je g.ba od nekle morao poceti, tako isto i mi...Pokusavam uspostavit vezu sa ovim okrutnim svijetom...
RaZeR_01 je napisao/la:
Nije bas fer, da blatite portal, kao sto sam reko U IZRADI smo! I Invision Power Board cemo kupit, ali nam se neisplati da ga sad uzimamo bezveze, kad smo tek otvoreni...Radimo na custom portalu i ostalo, samo forum IP. Board ce biti...Vjerujem i da je g.ba od nekle morao poceti, tako isto i mi...Pokusavam uspostavit vezu sa ovim okrutnim svijetom...
PA prvo uradi, pa reklamiraj. MEni bi u cilju bilo da privucem clanove a ne sa SMF forumom, i joomlom instaliranom na portal dobijete oko 100 clanova...

Ako uspijes, onda ti svaka cast. Ali ti i dalje ne vjerujem
flamerlow je napisao/la:
Znas li sta znaci pojam "sve"?

E to sve ste ukrali sa gamers.ba, ne totalno sve, sreca pa niste majstori kao bU i kemo, pa da uzmete i bodove i skriptu mozda cak...

Kategorije na forumu ste uzeli, ali ne znate custom njanjanjanaj...

Vijesti kradete sa gamers.ba

Volim vas..

Dabogda uspjeli

do 17 sati
Uzeli jesmo kategorije od g.ba, ali koliko puta cu ponovit, pa u izradi smo...Svim ostalim koji ipak podrzavaju nas trud, hvala...
RaZeR_01 je napisao/la:
Uzeli jesmo kategorije od g.ba, ali koliko puta cu ponovit, pa u izradi smo...Svim ostalim koji ipak podrzavaju nas trud, hvala...
www.vertazzar.com oš kupit cms
Regao sam se...cool odradjen!
RaZeR_01 je napisao/la:
Jesi ti uopšte svjestan koliko je težak Invision Power Board da modifikuješ?

Posebno ova nova verzija koja ima već ugrađen SEO. Jarane kad otpaktuješ iz rar-a Invision Power board imaš jedno milijardu je****h fajlova. Jedina stvar koju ćeš moć editovat' je template ( css , html ) . Da edituješ engine software-a trebat ćeš je***o znanje php-a / mysql-a. I to mjeseci , i je***i mjeseci gledanja u kod skripte.

Pa uzmimo za primjer phpBB , to je open source. Al' vidiš jarane da bi bio u support teamu da uopšte razumiješ kod moraš imat iskustvo dugo godišnje ... Znači par godina gledanja u kod , pa onda editovanje , pa poslije tog pisanje modova.

Normalno je da website od škole koristi Joomlu jadnu , haj i nekako neće bit djeca developeri. Normalno je i da warez forum koristi komercijalni forum software. Al' da koristi sajt poput tvog komercijalni software nije normalno.

Bolje za tih 180$ kupi šta pametno. A ne Invision Power Board za forum koji neće uspjet.

/no hard feelings.
RaZeR_01 je napisao/la:
Kakav trud ? Mislis trud za c/p ? Jbt mogu mislit kako ti je bilo tesko uradit, svaka cast mislim whawhawheewaaa gimme hi 5 beybe
RaZeR_01 je napisao/la:
Sve to ok, ajde evo sredili smo dizajn, ali tema site-a je uzasna i dovoljno prekopirana.

www.sk-gaming.com
www.gamers.ba
www.fnatic.com

Stranice tacno neznam, tako da ne zamjerite...

Da li jedna tvoja stranica moze uspjeti i doci na vrh ispred svega ovoga??

Najbolje da si neku temu uzeo sto nije vezano za gaming, nego za svakodnevni zivot.
codex je napisao/la:
Kakav trud ? Mislis trud za c/p ? Jbt mogu mislit kako ti je bilo tesko uradit, svaka cast mislim whawhawheewaaa gimme hi 5 beybe
E jbg. vise...Pa ovo je c/p...a pravi podatci bg-a su kod mene...I imam na svojoj strani dva pomocnika (Web dizajnera i Web mastera)
RaZeR_01 je napisao/la:
Pod pojmom custom portal..full custom CMS? yeah..right.
Jason je napisao/la:
Jesi ti uopšte svjestan koliko je težak Invision Power Board da modifikuješ?

Posebno ova nova verzija koja ima već ugrađen SEO. Jarane kad otpaktuješ iz rar-a Invision Power board imaš jedno milijardu je****h fajlova. Jedina stvar koju ćeš moć editovat' je template ( css , html ) . Da edituješ engine software-a trebat ćeš je***o znanje php-a / mysql-a. I to mjeseci , i je***i mjeseci gledanja u kod skripte.

Pa uzmimo za primjer phpBB , to je open source. Al' vidiš jarane da bi bio u support teamu da uopšte razumiješ kod moraš imat iskustvo dugo godišnje ... Znači par godina gledanja u kod , pa onda editovanje , pa poslije tog pisanje modova.

Normalno je da website od škole koristi Joomlu jadnu , haj i nekako neće bit djeca developeri. Normalno je i da warez forum koristi komercijalni forum software. Al' da koristi sajt poput tvog komercijalni software nije normalno.

Bolje za tih 180$ kupi šta pametno. A ne Invision Power Board za forum koji neće uspjet.

/no hard feelings.
Hvala na savjetima...:D
Pokusat cemo sto vise izvuc iz tvojih rijeci...kao sto reko, hvala!
Za 3-4 dana portal ce biti gotov, na njemu trenutno rade samo trojica,40% je zavrseno...
RaZeR_01 je napisao/la:
Hvala na savjetima...
Pokusat cemo sto vise izvuc iz tvojih rijeci...kao sto reko, hvala!
Za 3-4 dana portal ce biti gotov, na njemu trenutno rade samo trojica,40% je zavrseno...
Zaboravio sam vam reć. Tema vam ide u kantu jer ste kopirali forum kategorije sa gamers.ba foruma.

/no hard feelings

kthxbai!

Remember kids , ripping is bad m'kayy ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.