Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dekstop lock

147 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 13:05

pozz svima

koliko vam se puta desilo da vam malada sestra/brat sjede za komp dok smo mi u wc-u,jedemo ......

meni se to desil 45745 puta pa stara i satra grme pusti je

e sad me zanima dali ima kakav program da se
komp zakljuca ako neradimo kursorom po dekstopu

znac ida ga stavimo da se zakljuca nakom 30 sekundi
a da bi ga opet koristili da ukucamo pass
Stavi da treba pw kod screensaver. -.*

properties - screensaver

Mislim da pw treba biti isti kad se loguješ na comp. Provjeri.
AloveM je napisao/la:

properties - screensaver

znam za to al ne zelim da imam screenscaner

i nekih razloga
AloveM je napisao/la:

properties - screensaver

De mi posalji taj "screenscaner", ja imam screensaver - al' valja nije to to... hehe...

Ontopic: stavi pw kod screensavera, i napravi windows account sa nekim passwordom...

I kad ti sjedne za racunar brat/sestra, bit' ce password na SS, pa ce vjerovatno resetovat - al' zato ima i pw da se login ^^

Il' jednostavno, napravi Windows Account i kad nista ne radis, kad izadjes, samo otidji na Log Off.
4rm4n1 je napisao/la:
De mi posalji taj "screenscaner", ja imam screensaver - al' valja nije to to... hehe... :D:D:D

Ontopic: stavi pw kod screensavera, i napravi windows account sa nekim passwordom...

I kad ti sjedne za racunar brat/sestra, bit' ce password na SS, pa ce vjerovatno resetovat - al' zato ima i pw da se login ^^

Il' jednostavno, napravi Windows Account i kad nista ne radis, kad izadjes, samo otidji na Log Off. :)
hehehe lapsus calami hehehe ;)

To ako zelis sa screensaverom..Ako ne,jednostavno je:
Control Panel ->User Accounts->Account->Create Password...A onda samo kad ides na WC odes Start->Log off->Switch User ili Log Off !! A kad se vratis iz WC-a Odaberes Svoj Account,upises password i eto
joj jarane...ima jedan program da za to...al ja ne znam koji...zaboravio :D
KillerCS je napisao/la:

To ako zelis sa screensaverom..Ako ne,jednostavno je:
Control Panel ->User Accounts->Account->Create Password...A onda samo kad ides na WC odes Start->Log off->Switch User ili Log Off !! A kad se vratis iz WC-a Odaberes Svoj Account,upises password i eto
e haj se sad vrati na pocetak gore i vidi sta sam liku reko za to
Ja sam prije bio' koristio Matrix Screen Locker.
Jako je jednostavan za koristenje a i praktican, mislim da je TaskManager ( Ctrl+Alt+Del ) onemogucen :)
Za download googlaj :)

Evo par SS-ova:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.